Tekniikkakeskustelut > Sekalaiset

Siirrettävä nuotiopohja

(1/6) > >>

porakone:
Nuotiothan on kivoja (no tietenkin olosuhteet ja paikka huomioiden) mutta ärsyttää suunnattomasti ne suositummissa paikoissa siellä sun täällä rehottavat vanhat nuotiojämät - jotka ei myöskään kelpaa seuraavalle joten oma pitää tehdä parin metrin päähän. Tuli sitten mieleen että mistähän sitä valmistaisi pienen suht iisisti siirrettävän nuotiopohjan josta ei jäisi juurikaan jäänteitä?

Olisiko vanne jonka päällä 60 litran tynnyri noin 30 sentin korkuiseksi pätkäistynä? Tynnyrin pohjaan tai seinän alaosaan varmaan tarttisi tehdä jotain ilmanvaihtoreikiä? Vai palaisiko ne pöllit ilmankin? Mahtaako tynnyrin pohja kestää vai palaako puhki ja pudottaa rojut sitten alla olevaan vanteeseen? Mitään roihua ei tarttisi kestää mutta useamman tunnin tunnelmatuli kuitenkin. Vai väsäisikö vaan harjateräksestä tai muusta romuraudasta ritilän vanteen päälle? Tai mainitunlaisen tynnyrinpätkän päälle? Vai joku tyystin muunlainen idea?

Ducaatti:
Siitä tunnelmanluoja kun jättää kannen pois  ;)

Yrjö:
  ^ Olis tollanen mulla Torissa annetaan
   Oli joskus 200 l. tynnyrinpohja 10 cm. reunoilla hyvin toimi. Kyllähän se pikkasen joka kuumennuksessa hilseilee, ruoste ohentaa käytön välillä.

tsahkali:

--- Lainaus käyttäjältä: porakone -  6.09.2023     kello on 21:04 ---Nuotiothan on kivoja (no tietenkin olosuhteet ja paikka huomioiden) mutta ärsyttää suunnattomasti ne suositummissa paikoissa siellä sun täällä rehottavat vanhat nuotiojämät - jotka ei myöskään kelpaa seuraavalle joten oma pitää tehdä parin metrin päähän.

--- Lainaus päättyy ---

Missä on semmoinen paikka, jossa saa vapaasti tehdä nuotioita?

Ducaatti:

--- Lainaus käyttäjältä: tsahkali -  7.09.2023     kello on 10:28 ---Missä on semmoinen paikka, jossa saa vapaasti tehdä nuotioita?

--- Lainaus päättyy ---
Ihan vapaasti esimerkiksi jäätyneellä vesialueella, virallisilla tulentekopaikoilla sekä kaava-alueen ulkopuolella omalla pihalla .
Ja maanomistajan luvalla hänen maillaan.
Edellyttäen tietenkin ettei ole palovaroitukset voimassa.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View