Tekniikkakeskustelut > Lämmitys ja ilmastointi

Lämmitys ongelma

(1/1)

MattiP1982:
Hei.
Tuli ostettua Lmc Luxus vaunu ja takapään lahojen kohtien vaihdon yhteydessä irroitettiin pätkä tuota patteriputkea. Kaikki laitettu takaisin mutta nyt näyttää siltä, että kaasulla käyttäessä neste ei kierrä putkistossa ja patteri lämpenee vain n. 2m Primukselta (2470) Nestettä putkisto otti jonkun verran vastaan mutta paisuntasäiliö ei täyty, vaan lykkää loput aineet ulko-oven alla olevasta venttiilistä ulos. 
Sähköpatruunalla koittaessa aiemmin toimi mutta rempan jälkeen pienellä käytöllä valutti aineet alleen, eikä ole patruuna enää lähtenyt käyntiin.

0yxxy0:

--- Lainaus käyttäjältä: MattiP1982 - 29.08.2023     kello on 22:22 --- 
Sähköpatruunalla koittaessa aiemmin toimi mutta rempan jälkeen pienellä käytöllä valutti aineet alleen, eikä ole patruuna enää lähtenyt käyntiin.

--- Lainaus päättyy ---

Todennäköisesti käynyt kuivana (ilman nestettä) ja ylikuumenemissuoja lauennut. Kotelossa kuitattava pieni painonappi. Voi olla myös jonkun muovi/kumitulpan alla.

Tieten ensin saatava vuoto tyrehtymään.

mjo33400:
Onko kiertovesipumppu kunnossa?

jamseil:
Tulppaa nyt ensin se oven luona oleva tyhjennysletku kunnolla ja kiristä se vuotava patruunan letku. Jousikiristin on paras tuohon.

Onko pannu ilmattu pannun yläputkessa olevasta ilmausruuvista vai lähteekö siitä ohut automaatti ilmauksen letku paisuntasäiliöön?

Varmista että molemmat kiertovesipumput toimii, Primuksen pumpun akseli vaatii silloin tällöin öljyämistä.
Jos sähköpatruunassa on oma pumppu. niin ilmatessa kannattaa käyttää molempia pumppuja yhtäaikaa.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View