Tekniikkakeskustelut > Sekalaiset

Ulkosaumojen tiivistys, millä?

<< < (3/4) > >>

MO:
Kiitokset uusista vastauksista! Ruuveja tuossa listan kiinnityksessä ei ole käytetty.
Tuskallisen selväksihän tuo kävi, että Sikaflex oli väärä aine, nyt siellä on bytuuli kriittisimmässä kohdassa ja homma jatkuu muilta osin sään niin salliessa. Mietin vaan, että onkohan peltikuorinen retkeilyauto ainoa vaihtoehto, jossa katto on yhtä osaa, eikä vuotoja tarvitse huomioida muuta kuin ikkunan tmv läpivientien osalta...?

tsahkali:

--- Lainaus käyttäjältä: MO - 30.08.2023     kello on 08:05 ---. Mietin vaan, että onkohan peltikuorinen retkeilyauto ainoa vaihtoehto, jossa katto on yhtä osaa, eikä vuotoja tarvitse huomioida muuta kuin ikkunan tmv läpivientien osalta...?

--- Lainaus päättyy ---

Ei.

Karabiilisti:
On niissäkin vuotopaikkoja katolla. Ja pelti ja muovi elää eritahtiin, repii saumoja.

Auto kannattaa esim talveksi pysäköidä ulkona vähän kallelleen niin ei jää katolle uima allasta....rasitus paljon pienempi.
Ja kun pysäköi markiisin puoli alamäkeen ja markiisissa on tippatiiviste niin kylki pysyy suurimmalta osalta jopa kuivana.

MO:
Ollaan mietitty retkeilyautoa ehkä seuraavaksi matkailuvehkeeksi, siitä tämä ajatus.
Korjaamolta sain ohjeen vetää polymeeri massaa tähän reunalistojen katkoskohtaan ja muualle, missä lisätiivistystä tarvitaan. Eikä valkoista, koska kestää UVtä huonommin kuin tummat.

Yrjö:

--- Lainaus käyttäjältä: MO - 31.08.2023     kello on 06:10 ---Ollaan mietitty retkeilyautoa ehkä seuraavaksi matkailuvehkeeksi, siitä tämä ajatus.
Korjaamolta sain ohjeen vetää polymeeri massaa tähän reunalistojen katkoskohtaan ja muualle, missä lisätiivistystä tarvitaan. Eikä valkoista, koska kestää UVtä huonommin kuin tummat.

--- Lainaus päättyy ---
   Ilmeisesti peltikuorisessa on vähemmän vuotokohtia, kun kori on samaa materiaalia ja saumat pistehitsattu?
   Minkälainen korjaamo oli kyseessä, vai polkupyörä korjaamo?
   Ainakaan mulle ei ole selvinnyt, että millainen auto on kyseessä? Vastauksethan on yleisellä tasolla, siksi listojen ym. irroittaminen ja uudelleen kiinnittäminen on ainoa korjaus? Muut ensiapua.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View