Tekniikkakeskustelut > Kylpyhuone ja WC

Virtsaa lattialla

(1/13) > >>

131rally:
Moro kaikille. Eka postaus foorumille. Kymmenen vuotta on ajeltu omilla autoilla, nyt paria viimeistä on vuokrattu. Nykyinen 3v vanha oli vuokralla ja kun toivat takaisin sanoivat että oli tullut virtsaa vessan seinän alta eteiseen. Sanoivat että "oli edellinen vuokralainen unohtanut tyhjentää kasetin" koska se tulvi yli ja kasetin alunen oli lainehtinut. Ja vessan seinän alta tullut eteiseen.... No, itse kävin vuokrausta edeltävänä päivänä kasetin tyhjentämässä ja tarkastin vielä valvontakameravideo sta että en muista väärin. Selitin lähtiessä vessan luukun, varoitusvalon ja tyhjentämisen. Lähetin ohjeet sähköpostiin ja annoin vielä kopionipun ohjeista käteen. Sitten omalle reissulle heti perään ja aivan jäätävä kusen haju joka pölähtää milloin mistäkin. Siivottiin eka päivä autoa, kiva reissu. Nyt käytettiin auto caravan huollossa jossa olivat sitä mieltä että on imeytynyt lastulevyihin ja 2000-3000€ työt. Kun hain auton pois ja menin sisään niin nyt ei haise juurikaan matkustamossa, mutta vessassa on aivan jäätävä kusen haju.

Emme ymmärrä mitä siinä on oikeasti tapahtunut. Koirakin oli ollut reissussa mukana, ja sitäkin jo epäiltiin. Mutta tänään haju on selvästi vessassa. Vakuutusyhtiö irtisanoutui asiasta. Missä sitä virtsaa voi olla, kun mistään sitä ei löydy? Mutta haisee. Jos olisi niin että ovat vaan varoitusvalosta huolimatta tehneet tarpeensa täyteen kasettiin, niin minne se virtsa sitten menee? Onko siinä pohjassa suunniteltu jokin varokanava? Haju on melkoinen, ja otsonointilaite haetaan huomenna. Mutta olisihan se hyvä saada pois hajun lähde, kun sen jostain löytäisi. WC pyttyä en ole ikinä irrottanut, tämä näyttäisi tulevan vaakatasossa ulos seinästä, kun ymmärtäisi miten se irtoaa. Thetford jonka tarrassa 97957

putkimies:
 
  Virtsan haju voi tulla hyvinkin pienestä  syystä. 
 En lähtisi Otsonointia kokeilemaan. Mikäli on lastulevyn reuna imaissut virtsaa niin haiseehan se aina kun on märkä. Mitä muuta voi tehdä kuin uusia kyseinen lastulevy.
  Kemssaa voi käyttää väärin monella tapaa. Säiliön ollessa tyhjennysreissulla joku toinen perheenjäsen käy tarpeellaan. Myöskin jos tekee tarpeen avattavan luukun päälle, siitä voi valua virtsaa kenmssasäiliön ulkopuolelle.
 Auttaisiko kuivattaminen, kuiva virtsa ei haise. Mutta haisee kyllä taas kostuessaan...
 

Karabiilisti:
Veskikasetti on aika pieni. Jos on 4 henkeäkin autossa ja käytetään vaan tuota niin ei se kauaa kestä...varsinkin jos joku käyttää suihkua bideenä.
Tai jos jättää ajon aikana pohjaluukun auki....
tai jos käy asioilla ja jättää ne sinne kulhoon loiskumaan ajon ajaksi....

Kloritea raakana virtsa tahroihin, vähän aikaa nousee usvaa ja harmaata kuohua.
Ainakin kissan pissaan on ainoa joka vie hajun täysin pois.
Mutta vaan jos materiaali kestää....kankaat vaalenee herkästi.


 

Ducaatti:
Eikös vuokrasopimuksessa ole yleensä  maininta että asiakas korvaa aiheuttamansa vahingot joten asiakkaan piikkiin sinne liikkeeseen laitettavaksi. Vai onko kenties joku este ettei näin voi tehdä ;)

putkimies:
   Kloritella pesin joskus kuselta haisevan kylppärin laatoituksen saumat. Haju lähti eikä enää tullut takaisin. Vaalean harmaat saumat ei muuttanut väriä. 
 
 Työturvallisuus, hengitysilman puhtaus ja värien vahingoittaminen on otettava huomioon kun työskentelee ahtaassa tilassa. ...

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View