Tekniikkakeskustelut > Matkailuvaunut

Matkaaja 9004 -86 kysymyksiä

(1/2) > >>

Nomad:
Terve kaikille, tuli ostettua itselle töitä eli pintaremonttia vaativa matkakulkine. Edellinen camper 540 oli mulla 10v ja nyt sitten vähän edukkaampi kampe josta voi muokata mieleisensä. Kuvan mukainen ohjauspaneeli mulla johon käyttöohjetta kaipailisin. Vaunussa on lattia keskeltä jo vähän väsynyt kun siellä ei ole muuta tukea kuin pitkittäiset runkopalkit 2kpl. Onkohan katastusmiehellä mitään sitä vastaan että laittaa lattian ja akseleiden väliin sopivan parrun joka siis tuettu akseliputkiin?

En näköjään osannu lisätä sitä kuvaa ohjauspaneelista kun sanoo että on liian iso, vaikka puhelimen näytöllä se kuva näyttää tosi pieneltä:D

Turhan Höpöttäjä:

Vae että parrun.  ;)

jamseil:
Kuvat kannattaa laittaa tekstikentän yläpuolelta niin saa suuremmatkin. Alapuolen liite kentästä ei saa kun pieniä.Itsellä ei ole viikkokelloa, joten pääkytkin ja lämmityskytkin lähinnä käytössä.

Jostain netistä olen tuon manuskan joskus ladannut, varmaan tämä.
https://fi.lastmanuals.com/kayttoohje/MATKAAJA/8000

Notkuu se lattia jo hieman omassa 8000 "keskusaukiolla", en ole vielä jaksanut alkaa liimaa injektoimaan alakautta.

putkimies:
 Ensinnäkin asuntovaunujen runko on akselin kiinnitystä varten. Runko tulee tukevaksi vasta kun se pultataan kiinni jäykkään korirakenteeseen. Menkää joskus potkaisemaan irtonaista matkailuvaunu runkoa niin se jää potkun jälkeen tärisemään ja hytkymään pitkäksi aikaa.
  Matkaajan runko notkuessa, lattia nousee keskeltä ylös ja lattiaan tukeutuvat vc:n ja vaatekaapin seinät nousee lattian mukana nostaen/repien katon irti vasemman puolen sivuseinästä. 
  Tarkasta että pitkittäiset runkopalkit on akselin läheltä kohti suorassa, ettei ole nurjahtanut vinoon lattiaan nähden.
   Totea, vasemman pyörän luona lokasuoja aukon etu ja takapuolella, lattia noussut sivuseinään nähden. Pohjavaneri taipunut seinän kohdalta, alta katsottuna poikkisuunnassa pohjavaneri ei ole suora, vaan sivuseinän osalta notkahtanut alas noin 5-10mm.
  Joku on tehnyt niinkin että sahannut akselista taksepäin runkopalkkien päälle pituussuuntaisen kiilamuotoisen riman joka korjaa pitkittäistungon taipumaa takapäässä 10-15mm.
Niin ja kyllä, kyllä  tätä tyypi vikaa ei olisi jos tehtaalla olisi asennettu 50×100mm poikittaispalkki lattiaan styroksin sekaan seinästä seinään sivuseiniä kannattelemaan lokasuojien etu- ja takapuolelle.
 

mjo33400:

--- Lainaus käyttäjältä: Nomad - 21.08.2023     kello on 09:29 ---Terve kaikille, tuli ostettua itselle töitä eli pintaremonttia vaativa matkakulkine. Edellinen camper 540 oli mulla 10v ja nyt sitten vähän edukkaampi kampe josta voi muokata mieleisensä. Kuvan mukainen ohjauspaneeli mulla johon käyttöohjetta kaipailisin. Vaunussa on lattia keskeltä jo vähän väsynyt kun siellä ei ole muuta tukea kuin pitkittäiset runkopalkit 2kpl. Onkohan katastusmiehellä mitään sitä vastaan että laittaa lattian ja akseleiden väliin sopivan parrun joka siis tuettu akseliputkiin?

En näköjään osannu lisätä sitä kuvaa ohjauspaneelista kun sanoo että on liian iso, vaikka puhelimen näytöllä se kuva näyttää tosi pieneltä:D

--- Lainaus päättyy ---

Ei ollut minulla matkaajan 9004 käsikirjaa.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View