Tekniikkakeskustelut > Matkailuvaunut

Asuntovaunun tandem teli - Hahn TB 16-S 54

(1/5) > >>

TandemTeli:
Moi,

eksyin tänne asuntovaunujen telipalstalle, kun tulin ostaneeksi vanhan venetrailerin (v.1992) , joka oli kuulemma rakennettu vanhasta tandem-mallisesta asuntovaunun trailerista. Akseli on mallia Hahn TB 16-S 54, mutta minulla ei ole harmaintakaan aavistusta, minkä merkkisestä asuntovaunusta teli on otettu? Akselien välissä on reaktiotanko oikealla puolella ja akselin pituus noin 175cm navasta napaan. Kiinnitysreikien väli 128.5cm x 16cm. Olen yrittänyt laittaa traileria katsastuskuntoon, mutta takimmaisen akselin jousitus on kaput. Jos joku sattuisi tietämään, minkä mallisesta asuntovaunusta on kyse ja vielä parempaa, jos samanlainen taka-akseli sattuisi löytymään jostain pihan perältä, niin GREAT!

Tatu

kimi:
https://www.teohydrauli.fi/PublishedService?file=page&pageID=20&pagenr=1

Teohydraulilta kysyisin osia

TandemTeli:
Teohydraulin kanssa on jo juteltu monet kerrat, mm. levitin jarrurumpuun löytyi sieltä. Heidän sivuilta löytyy kyllä infoa hakusanalla Hahn 6200, mutta tarvittaisiin koko taka-akseli. Yritin itse irroittaa tuota akselin päässä olevaa osaa, mutta lukitusmutteri + muut osat niin ruostuneet jumiin, että eivät taida ehjänä irrota.

Muutama kuva tähän liitteeksi.

tsahkali:
Sillhän ei ole väliä, mistä vaunusta alusta on.
Merkitsevää on akselin tyyppi ja sehän on tiedossa.
Jos etst akselia vaikka purkaamoista, niin kyllä se pitäisi tyypillä löytyä.

TandemTeli:
Olisiko hyviä ehdotuksia, mistä noita asuntovaunuihin erikoistuneita purkaamoja löytyisi? Esim. Hämeen tai Pääkaupunkiseudun suunnalta. Juttelin puhelimessa jo pitkät pätkät Keijo Salon kanssa Ylistarosta ja hänelle tämä Hahn oli tuntemattomampi merkki. Googlaamalla Hahn TB 16-S 54 ei juuri osumia löydy...

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View