Tekniikkakeskustelut > Käyttö- ja jätevesi

Mikä möykky, vuotaa vettä.

<< < (2/3) > >>

0yxxy0:
Tietämättä oikeaa vastausta ja ko rakennetta niin eihän ole ylivuotoputki harmaalle vedelle. Eli siinä tapauksessa säiliö täynnä.

Alan:
Kyseessä siis harmaavesisäiliö? Näyttäisi, että eristetty putki on sinne johtava. Ottaa auki nuo eristeet ja katsoo, mikä vialla. On kyllä sellainen kohta, että hankala ymmärtää, mikä on vaurion aiheuttanut. Ei tuohon mekaanista iskua pitäisi kohdistua. Eikä pakkasvauriota. Eriste näyttää sellaiselta, että vesi ei sen sisällä pääse liikkumaan tuohon.

Onhan säiliö tosiaan tyhjennetty? Hana auki vaan.

Toivottavasti aloittaja vastaisi, niin ei turhaan kirjoitella. Aiemmin orgissa on tahtonut olla sitä ongelmaa.

Vaeltaja:
Siellä eristeiden sisllä on hajulukko. Todennäköisesti sakkakuppi on täynnä ja sakka tukkinut harmaavesisäiliöön menevän, vaakatasossa olevan putken pään, tai pidemmältäkin matkalta putkea.
Keväisin, ennen auton käyttöön ottoa, olisi hyvä lorauttaa "kodin putkenavaajaa" altaiden pohjaventtiilien kautta viemäriputkistoon vaikuttamaan joksikin aikaa. Täyttää sitten altaat lämpimällä vedellä, ja availla altaiden pohjatulpat, antaen altaissa olevan veden oman paineen koittaa avata putkistoon muodostuneita ahtautumia ja tukkeutumia.

tsahkali:

--- Lainaus käyttäjältä: Vaeltaja - 22.07.2023     kello on 10:26 ---Siellä eristeiden sisllä on hajulukko. Todennäköisesti sakkakuppi on täynnä ja sakka tukkinut harmaavesisäiliöön menevän, vaakatasossa olevan putken pään, tai pidemmältäkin matkalta putkea.

--- Lainaus päättyy ---

Eihän se voi vuotaa yli, vaikka olisikin tukossa....

Vaeltaja:
Voi se vuotaa, kun altaalta tulevan putken liitos hajulukkoon on pettänyt, vaikka jäätymisen vuoksi. Jos altaalta tulevan putken jokin mahdollisesti ylenpänä oleva liitos vuotaisi, pitäisi vesivuotoa näkyä jo alakaapin pohjallakin.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View