Tekniikkakeskustelut > Kylpyhuone ja WC

Dethleffs suihkusekoittajan vaihto

(1/2) > >>

hanks:
Pääsi talvella jäätymään -06 Camperista suihkuhana, en ollu muistanut tyhjentää sitä. Nyt kun kokeilin mikä on tilanne, vettä tuli sekä sekoittajan juuresta että suihkuseinän alaosasta lattiakaukaloon, vesi siis pääsee vuotamaan suihkuseinän nurkkaosan taakse. Välittömään käyttökieltoon menee kunnes korjattu.

Aloin tutkimaan miten sekoittajan saisi vaihdettua ja vaikuttaa siltä että pitäisi saada suihkukaapin nurkasta se osa irti missä sekoittaja on kiinni, jotta pääsisi kiinni sen alaosaan, missä oletettavasti on mutteri, jolla sekoittaja on kiinni seinässä.

Seinän nurkkaosa on kiinni joillakin valkoisilla klipseillä taustassaan. Niitä ei näytä saavan irti ilman väkivaltaa, puukonterän saa ujutettua klipsin kannan alle osittain, mutta ei se lähde sieltä tulemaan mihinkään. Ja kun vapauttaa vedon, klipsi napsahtaa voimalla kiinni seinään. Jotta tuntuu että on tosi tiukassa.

Aprikoin voisiko klipsi olla sellainen, mitä ei saa ehjänä pois, vaan kanta pitää katkaista ja laittas sitten tilalle uudet. Googlaamalla löytyi ”xmas tree clip”, joka saattaisi olla kyseessä.

Onko kellään kokemusta vastaavan suohkusekoittajan vaihtamisesta ja tuon seinän irrottamisesta?

hanks:
Kuva vielä suihkuseinän nurkasta sekoittajineen.

99:
Tuon kipsin keskikohta (syvennys) pitää kammeta irti esim mattopuukon terällä, sen alta löytyy ristikantaruuvi. Klipsiä ei siis saa vain kammeta irti ellei halua uusia enemmänkin osia.

Lähtevät ehjänä irti jos vain irrottaa oikein.

Tehnyt aikoinaan saman -06 deskulle.

hanks:
Kiitos tästä! Kullanarvoinen vinkki. En onneksi ehtinyt rikkomaan noita klipsejä, yritän kammeta seuraavaksi noita keskikohtia. Miksiköhän en tullut ajatelleeksi, että keskikohta lähtisi irti, se näyttää olevan niin samaa tavaraa ympäröivän osan kanssa.

Hesus:
Pieni reikä keskelle ja siihen ruuvi, sit repii sen pihdeillä irti, saiskohan niin? Jos lähtee ehjänä niin sitten kun kokoaa niin pieni mälli valkoista sikaa tms siihen reikään ettei mene vesi väärälle puolen.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View