Tekniikkakeskustelut > Kalusteet ja sisustus

Parisängyn kantavuus

(1/1)

Jamidee:
Auto on Sun Living Flexo SP retkeilyauto. Taisi olla samaa tekoa kun vastaava Adria kun Adrian logo on omistajan käsikirjasssakin. Takana on siis parivuode poikittain. Joskus ajattelin, että se on niiden reunustoila olevien puukaappien päällä (jalkopäässä Truma ja kaasupullot, pääpuolen alla raikasvesisäiliö) - mutta hitot on.

Taino, jalkopää ja pää voi ollakin mutta pääpuolessa kaapin ylärenassa on lista, jonka päälle se sängyn metalliosa lasketaan (sängyn saa pystyyn jotta tulee enemmän kuljetustilaa, mutta niin varmaan kaikissa). Mitään näkyviä ruuveja lkistassa ei oo, joten on  varmaan ruuvattu toiselta puolelta. Tohonhan se suurin paino tulee, eikö?

En tiedä kuinka hyvin ymmäritte selityksestäni kun ei ole kuvia sen tueksi. Mutta mietityttänyt siis että paljon painoa toi kantaa? Nopealla selailulla en siitä mauaalista löytänyt, joissain Youtube-videoissa olen kuullut luvun 200 kg - voisi ajatella että se jotain sellaista olisi.

Nyt kun vaimo hössöttää että pitää laittaa sänkyyn kaiken maailman viilennysgeelialust oja, ja viikonloppuna ku sellaset hankittiin niin pakostakin panin merkille että näähän painaa.

megaman:
Sitä voisi kysyä valmistajalta, jos muuten ei selviä.

Karabiilisti:
yleensä huonekalut mitoitetaan 120 per henki mukaan.
Mutta tuskin se sänky kiinnityksistä pettää ellei ole kosteusvahinkoa.
Mutta polvien kohdalta voi pettää....

Alan:
^

Vahvalla mutulla, kuten aina?

—————————-

Edellisessä Hymerissä oli asetettu kerrossängylle 80 kg painoraja. Laitoin alasänkyyn vahvemmat ruuvit kantaviin puuosiin ja liimasin Sikamassalla kiinni samalla. Kantavuus saattoi nousta.

Eli selvittäisin, voisiko kantavuutta parantaa, kun sarjatuotannossa optimoidaan työprosessit mahdollisimman yksinkertaisiksi eli nopeiksi, jolloin saattaa kehitettävää jäädä. Mutta tietää pitää aina, mitä tekee.  :)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View