Karavaanarin keskustelut > Karavaanarin olohuone

Vanlifen todellisuus

(1/49) > >>

Alan:
https://www.is.fi/viihde/art-2000009435720.html

Kysyisin kirjoittajalta edelleen, miksi ette hankkineet oikeaa matkailuautoa. Järki vs. instagrammaailman typeryys.

Vesa:
https://areena.yle.fi/1-61882614?utm_medium=social&utm_campaign=areena-web-share&utm_source=copy-link-share

kannattaa itse katsoa sarja ja muodostaa oma kuva heidän ajatuksistaan. Tuo Klikkiotsikko toimittajan kirjoitus aiheesta vie ajatusta perinteisesti metsään ja pois itse aiheesta.

Hyvä tuotanto tässä sarjassa ja tuo monta samanlaista asiaa kuin karavaanailussakin.

Vesa:

--- Lainaus käyttäjältä: Alan -  7.03.2023     kello on 08:48 ---https://www.is.fi/viihde/art-2000009435720.html

Kysyisin kirjoittajalta edelleen, miksi ette hankkineet oikeaa matkailuautoa. Järki vs. instagrammaailman typeryys.

--- Lainaus päättyy ---

Kun katsoo noin yleisesti "karavaanari" Youtubettajien videoita, niin tämä matkailuautokulttuu ri näyttäytyy vähän hassulta. Ostetaan kallis matkailuauto ja yövytään vieri vieressä jossakin "matkaparkissa" parkkipaikalla ja katsotaan teollisuusalueen takapihaa tai muuta paikallista nähtävyyttä.

Ei olla valmiita maksamaan oikeista palveluista ja sen seurauksena kohta ei ole oikeita palveluita tuottavia yrittäjiäkään ole.

Mihin on kadonnut oikea leirintäalue kulttuuri?? jossa majoitutaan kauniissa ympäristössä palvelujan käyttäen? (enkä tarkoita nyt SFC alueiden puutarhamajoitusta tai muutenkaan kausipaikkalaisuutt a).

Alan:
Minähän ajattelen asiaa yksin kalustonvalinnan näkökulmasta. Mulle ei olisi mikään ongelma kiertää Eurooppaa ja vähän muutakin vaikka vuoden putkeen.

Alan:

--- Lainaus käyttäjältä: Vesa -  7.03.2023     kello on 09:05 ---Mihin on kadonnut oikea leirintäalue kulttuuri?? jossa majoitutaan kauniissa ympäristössä palvelujan käyttäen? (enkä tarkoita nyt SFC alueiden puutarhamajoitusta tai muutenkaan kausipaikkalaisuutt a).

--- Lainaus päättyy ---

Ei se mihinkään kadonnut ole. Useampia vaan kiinnostaa alueilla makailun tai vaikkapa uima-altaalla oleskelun sijasta aktiiviteetit, joita isommat kaupungit tarjoavat. Leirintäalue lähellä sellaisen kaupungin keskustaa on useimmiten harvinainen, hyvin täyteen varattu, kallis tai vaatimaton - yleensä useampaa noista yhtäaikaa. Yhden tai useammankin yön viihtyy hyvin stellplatzilla, jos elämä on itselle sen ulkopuolella.

Tämä nyt ei juuri tuohon aloituksen linkkiin liity, kun nämä vanlife-ihmiset mahtaa viihtyä parhaiten puskissa kaukana kaikesta.

Kaikki ei muuten julkaise videoita reissuistaan eikä ole olemassa kahta samanlaista karavaanaria.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View