Tekniikkakeskustelut > Matkailuvaunut

Navigaattoriappi vai navigaattori asuntovaunuiluun?

(1/1)

JuhaL:
Etsinnässä on lähtökohtaisesti  navigaattorisovellu s asuntovaunun kanssa kotimaan ja Euroopan matkailuun, Android-versiona. Ohjelmaan pitäisi vähimmillään pystyä laittamaan yhdistelmän nopeusrajoitus (ellei osaa itse maakohtaisesti päätellä) sekä vaunun korkeus matalien siltojen välttämiseen, joita erityisesti pääteiden ulkopuolella voi tulla eteen. Euroopassa voi toki olla myös teitä, joihin ei yhdistelmällä saa ajaa. Sovellus saa olla myös maksullinen kunhan vähintään nuo ehdot täyttyvät. Tarkoituksena olisi välttää näin erillisen navigaattorilaittee n hankinta kun vetoautossa on jo integoitu navigaattori, mutta jos ei hyvää appia löydy niin täytyy asiaa harkita uudestaan.

Pari maksullista ohjelmaa jo löysinkin, muitakin voi toki olla, mutta myös kokemuksia saa kertoa näistäkin:
 - CoPilot GPS
 - Sygic GPS Truck Navigation

Jos kuitenkin päädyn TomTom GO Camper Max tai Garmin Camper 7XX -navigaattoreihin niin kumpi näistä sopii parhaiten asuntovaunukäyttöön?

Alf@64855:
Oikea navigaattori parempi ja ominaisuuksia enemmän, lisäksi helpompi käyttää. Näyttökokoa löytyy 10 tuumaan asti joka on ikäihmisille hyvä asia.
Jos puhelinta käyttää navigaattorina se on vähän samaa kuin käyttäisi jalkatrallia grillinä. Toimiihan sekin.

KM1ka:
Jos tabletti löytyy taloudesta niin lataa Here We Go, ihan yhtä hyvä kuin navigaattori, lisäksi offline kartat. Lisäksi tablettia voi käyttää muuhunkin...

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View