Tekniikkakeskustelut > Truma

Truma EH603-A-17283288 ei suostu käynnistymään

(1/3) > >>

Holazabal:
Moikka

Jäi Loppiaisreissu tekemättä, kun lämmitin teki lakon kesken lämmittämisen. Vuorokauden kävi normaalisti kaasulla ja kun kävin tarkastamassa, niin oli sammunut, eikä enää lähtenyt pelittämään. Kaasupullon vaihto ei auttanut, hella toimii normaalisti kaikilla kolmella. Vikakuvaus;
- ei käynnisty kaasulla, aloitusproseduuri normaalia, mutta magneettiventtilien naksauksen jälkeen syttyy punainen valo
- ei käynnisty sähköllä, punainen valo samantien
- vedenlämmitin tuntuu toimivan

Ensiepäily kohdistui kiertoilmapuhaltime n moottoriin, jonka vaihdoin 4 vuotta sitten (va/mu johto, löytyi Englannista). Otin puhaltimen irti ja virtalähteellä todettiin, että lähti pyörimään hienosti jo 2 voltilla ja jännitteen nosto  nosti kierroksia normaalisti. Eli ehjä tuntuu olevan. Paloilmapuhallinvik aan en heti usko, sillä eihän sen tarvitse edes yrittää käynnistymistä, jos pelkkää sähköä käytetään lämmitysvalinnassa.
Nyt otin piirilevyn irti. Omiin silmiin näyttää virheettömältä, enkä suurennuslasillakaa n näe kuumenemisvaurioita . Piirilevy on mallia CEH/3BF. Olikohan täällä henkilöä, joka voisi tarkistaa kortin toiminnan? (korvausta vastaan tietysti)
Kortti vaihettiin 5 vuotta sitten ja sen sekä puhallinmoottorin vaihdon jälkeen pannu tosiaan toimi nelisen vuotta kuin junan vessa. Tuleeko mieleen missä vika voisi olla?


Tarvasjoki:
Tuliko kaasua pannulle? Hella,jääkaappi voi silti toimia paineen alennus venteeli sökö ?.

Holazabal:
Tuli ainakin vikaantumiseen asti. Kun useamman kerran yritin käynnistellä, niin hieman silloin kaasu tuoksahti. Paineenalentimen uusin 2 vuotta sitten, mutta voihan sekin varmaan jäätää. Tuolloin oli kuitenkin vielä jonnin verran pakkasta

mjo33400:
Ota sähkölämmitin ohjauspaneelin johto irti ja kokeile sitten.

Holazabal:

--- Lainaus käyttäjältä: mjo33400 - 14.01.2023     kello on 20:33 ---Ota sähkölämmitin ohjauspaneelin johto irti ja kokeile sitten.

--- Lainaus päättyy ---

Täytyypä huomenna laittaa nippuun laite ja testata. Mikäs noista mahtaa olla se ohjaimen oikea johtonippu?

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View