Tekniikkakeskustelut > Terassit ja pihat

Tramboliinin purkaminen

(1/2) > >>

ose:
Muuton takia pitäis purkaa tollanen 4,3 m tramboliini. Miten?

0yxxy0:

--- Lainaus käyttäjältä: ose - 15.10.2011     kello on 10:56 ---Muuton takia pitäis purkaa tollanen 4,3 m tramboliini. Miten?

--- Lainaus päättyy ---

 Meillä tuli trampoliinin mukana koukku rauta jolla saa maton jouset irti, eka ja toka kieroksella vaikka joka toinen jousi pois sitten loput. Lopuksi putket kasaan.

ose:

--- Lainaus käyttäjältä: 0yxxy0 - 15.10.2011     kello on 11:29 --- Meillä tuli trampoliinin mukana koukku rauta jolla saa maton jouset irti, eka ja toka kieroksella vaikka joka toinen jousi pois sitten loput. Lopuksi putket kasaan.

--- Lainaus päättyy ---
Purkurauta hukassa, minkämallinen tuo on, vois käydä pikaseen rustaamassa.

kany:
Raudan kanssa pelkkää tuuskaamista. Hanskat käteen ja jousesta kunnon ote toisella kädellä -> veto itseäsi kohti ja jousen putken puolimmainen koukku on irti. Ensin vaikka joka toinen ja siitä sitten samalla tavalla kunnes kaikki on irti.

ose:

--- Lainaus käyttäjältä: kany - 15.10.2011     kello on 11:46 ---Raudan kanssa pelkkää tuuskaamista. Hanskat käteen ja jousesta kunnon ote toisella kädellä -> veto itseäsi kohti ja jousen putken puolimmainen koukku on irti. Ensin vaikka joka toinen ja siitä sitten samalla tavalla kunnes kaikki on irti.

--- Lainaus päättyy ---
Lähen kopasemaan, kiitos :)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View