Tekniikkakeskustelut > Käyttö- ja jätevesi

Harmaavesiputkien eristys ja lämmitys

<< < (3/6) > >>

Reiska78:
No nyt on projekti valmis. Teippaus ei tosin onnistu ellei irrota putkea vaunun pohjasta. Ei mahdu meinaan teippirulla putken ja vaunun välistä :(

Hyvin tuntuu toimivan ja lämpimältä tuntuu pinta. Saas nähdä miten toimii sitten kun - 20 tai yli pakkasta.

On muuten uusissa vaunuissa melko hintava varuste, Dethleffs Nomadiin voi valita varustelistalta: Lämmitetyt ja eristetyt harmaavesiputket, Hinta 1750 Eur  :o Minulle maksoi muutaman kympin ja pari iltaa omaa aikaa ;)

T-Cat:
Eikö sitä teippiä pysty laittamaan pätkinä, ujuttaa putken yli.

Reiska78:

--- Lainaus käyttäjältä: T-Cat -  1.12.2022     kello on 20:33 ---Eikö sitä teippiä pysty laittamaan pätkinä, ujuttaa putken yli.

--- Lainaus päättyy ---


Juu, se onnistuisi. Ei vaan luonne kestänyt alkaa tekemään siten ainakaan vielä. Pitää kerätä motivaatiota jonkin aikaa...

T-Cat:
Ennen kamppeen liikuttamista pitäisi motivaation löytyä. Jos liikkuu niin lika tarttuu, sen jälkeen teippi ei tartu.

88k5:
Jos sen solukumin sai sukkana vedettyä päälle (ilman halkaisua), siihen päälle ei kannata mitää teippiä turata. Kestää paremmin ilman.. eikä vaunuilla yleensä suolakeleissä samallalailla rymytä kuin autoilla.
Solumuovi on arempaa mm. öljy- ja polttoainevuodoille
Kontaktiliimalla noita putkipuolella on laitettu yhteen, teippihommat on harrastelijoiden tuherruksia.

Koko homman järkevyydestä tulee mieleen seisooko niissä putkissa vesi asumiskäytössä, eli venttiili ulkona, vai sisällä?
Vai tyhjennyksen ajanko sitä pitää pitää sulana? Silloin ihan sama vaikka ilman eristettä kun sähkö vaan päällä.. parhaiten jäätynyt sulaa kun kaapeli putken sisällä, tosin haittaakin siitä siellä on.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View