Tekniikkakeskustelut > Käyttö- ja jätevesi

Jäädytin vesihanat.

<< < (17/17)

Mautoilija:

--- Lainaus käyttäjältä: MCL - 24.11.2022     kello on 17:02 ---Kun kovin varotellaan epäsopivuuksista, niin vielä yksi mahdollisuus glygolien kohdalla: voi tulla vuotoja, vaikka pelkällä vedellä liitokset pitäisikin. Väittävät nimittäin, että glygolit pienentävät veden pintajännitystä.

--- Lainaus päättyy ---
Autossa on vesipumppu ja lämppäriventtiili. Jos nämä saadaan tiiiviiksi, tuskin lattiakaivo on ongelma. Alde/Primusväki raportoisi vuodoista jatkuvasti.

Ossi66:

--- Lainaus käyttäjältä: Yrjö - 24.11.2022     kello on 06:38 ---  Vaikka puhallankin putket tyhjäksi, ilmeisesti jonnekkin jää pikkasen. Koska välillä vasta lämmityksen jälkeen vesi alkaa liikkumaan putkissa. Pehmeät muoviputket tuntuu kyllä kestävän.
  Kosteus prosenteista en tiedä mittään, mutta kyllä patja on kylmän kalsea, ellei kylmällä säällä vuorokautta ennen lähtöä  aloita lämmitystä.

--- Lainaus päättyy ---

Mulla on tuota caravan huollosta ostettua pehmeää putkea talon vesipostilta saunalle 35m. Taas oli äsken meleko tiukassa jäässä kun vettä aloin laskemaan, mutta kun antaa kunnolla painetta, niin nätisti lähtee vesi kulkemaan. Putki pääsee jäätymään molemmista päistä maan pinnasta ja talvella varmaan koko matkan.

Vuorokausi on hyvä aika lämmittää "tempur" patjaa ennen nukkumaanmenoa, kylmänä on kuin betonia😁

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View