Tekniikkakeskustelut > Truma

Trumatic C 4002 ei lähde tulille

(1/2) > >>

MipHe:
Trumatic C 4002 ei lähde päälle. Surisee hetken ja napsahtaa, jonka jälkeen alkaa punainen valo loimottamaan. Oikutteli jo kesällä satunnaisesti, kun yritti vesiä lämmitellä, mutta nyt ei lähde enää ollenkaan päälle.

mjo33400:

--- Lainaus käyttäjältä: MipHe - 19.11.2022     kello on 19:17 ---Trumatic C 4002 ei lähde päälle. Surisee hetken ja napsahtaa, jonka jälkeen alkaa punainen valo loimottamaan. Oikutteli jo kesällä satunnaisesti, kun yritti vesiä lämmitellä, mutta nyt ei lähde enää ollenkaan päälle.

--- Lainaus päättyy ---

Varmaan pitäisi aluksi tutkia piirilevy.

MipHe:

--- Lainaus käyttäjältä: mjo33400 - 19.11.2022     kello on 21:33 ---Varmaan pitäisi aluksi tutkia piirilevy.

--- Lainaus päättyy ---

Kyllähän se nyt loppupelissä piirilevyyn viittaisi. Piirilevyä ei taida enää saada mistään? Nykyinen levy viety ammamiehen käpisteltäväksi, josko tuo saisi tuon vielä toimimaan.

mjo33400:

--- Lainaus käyttäjältä: MipHe - 20.01.2023     kello on 16:05 ---Kyllähän se nyt loppupelissä piirilevyyn viittaisi. Piirilevyä ei taida enää saada mistään? Nykyinen levy viety ammamiehen käpisteltäväksi, josko tuo saisi tuon vielä toimimaan.

--- Lainaus päättyy ---

Kenellekköhän sen lähetit? Vain minulla on kytkentäkuvat, joilla se korjaaminen on helpompaa. Ilman niitä arvotaan seuraava osa.

MipHe:
Piirilevyhän se siellä, saatiin kuntoon ja paikalleen jonka jälkeen kärvähti saman tein uudelleen. Uusinta kierroksen jälkeen vaihdettiin myös puhaltimen moottori, jonka kyrvähtäminen oli ilmeisesti myös aiheuttanut tuon piirilevyn hajoamisen.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View