Tekniikkakeskustelut > Matkailuautot

Näin valmistuu uusi Knaus

(1/2) > >>

Mjv16:
https://youtu.be/tSXfGK6G4ow

Pate:
Olis mukava tietää mitä maksaa Fiatin tehtaalta uusi alusta josta auto aletaan tekemään.

Mjv16:
Kieltämättä kiinnostaisi myös  8) asia mihin kiinnitin huomiota miten huolettomasti nuo ikkunat ja luukut lätkitään paikoilleen vailla mitään massaa. Ilmeisesti luukun reunoilla on ohut butyyliteippi pelkästään tiivisteenä.  Tuossa täysintegroidussa mietityttää myös tuo ohjaamon liitos koriin ja miten se kestää lopulta aikaa. Nopeasti ainakin videolla tulee valmista saumaa  :o

88k5:

--- Lainaus käyttäjältä: Mjv16 - 14.11.2022     kello on 19:16 ---..
Tuossa täysintegroidussa mietityttää myös tuo ohjaamon liitos koriin ja miten se kestää lopulta aikaa. ..

--- Lainaus päättyy ---
Minkä ohjaamon, Fiatistin pelleistä ei ple jällellä kuin rinta/tulipelti ja penkkien alla oleva lattia mikä osana runkoa. Eikä pakuohjaamon leveys riitä edes seiniin.

Pahaa teki kattoa kuinka paljon Luxury-class -autossa jäi kylmiä/eristämättömiä paikkoja. Pahimpia pyöräkotelot, ja päädyt. Ja putkisto pohjan alapuolella - outo käsitys "4 season, winter capable car"
Eikä kovin luotettavalta tunnu katon ruuvaus seiniin - teippiä tiivisteeksi ja paksua muovista koristelistaa vain päälle. Helmat samaa muovia koristeena.
Kyllä on niin faanmainen esim. purkaa putkisto pakkastuhosen takia, jos vesi pääsee jäätymää ja rikkomaan liitoksia kun kaikki johdot ja putket nidottu sumppuun valmistuksen takia. Lattia sitten isona levynä päälle, kalusteet siihen, seinät ja katto korkiksi, että pitää purkaa päinvastaisessa järjestyksessä.. tuntui jäävän vesipuolen tavaraa kylmän pyöräkotelon viereen - meneehän se noin jos pakkasella vahti oksennuttaa vedet ulos..

Ossi66:
Nuot pyöräkotelot on joka vehkeessä samanlaisia, olisko se parista-kolmesta sentistä kiinni, jos niihin laittaisi oikeaa eristettä.
Ja uuden Knausin hankkiessa taitaisi olla eka harrastelu-urakka käyttää kaikki luukut irti ja laittaa kunnon butyylit väliin.

Kiva katella tuollainen auton rakenteluvideo, niin ei pääse mielipiteet unohtuun  ;D - Ikinä en laita rakkaimpiani tuollaiseen kuolemanloukkuun. Jos auto jostain syystä menee katolleen, on hyvä että matkustajat on köytetty kunnon metallikehikkoon etteivät pääse irtoamaan alustasta korin mukana. :o

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View