Tekniikkakeskustelut > Matkailuvaunut

Uusi vaunu ja pesun jälkeen kattoluukusta vedet sisään

<< < (2/5) > >>

jamseil:
Eilen oli kova tuuli, se on voinut työntää jäännösveden kehyksen yli.

Hesus:

--- Lainaus käyttäjältä: HiTec - 30.10.2022     kello on 07:52 ---Eihän ne kattoluukut nyt tiiviitä ole eikä saakkaan olla, vaunussa kun on kaasulaitteet sisällä, ei ilmankiertoa saa kyetä tukkimaan ihan täysin => kattoluukutkin ovat just vain sen verran tiiviitä että pitävät sen sadeveden ja kenties ajonaikaisenkin viistosateen poissa, mutta minkään sortin vesiletkuilua, saati painepesuilua nuo eivät todellakaan siis pidä.

--- Lainaus päättyy ---

riippuu kattoluukuista ja niiden määrästä, osa saa olla 100% tiiviitäkin.

Erkki:
Aloittajan kattoikkuna ilmeisesti tuulettuvaa mallia, kun vesi mennyt sisätiloihin?

Nurmis:
Näin itsekin pähkäilin että liian lujaa varmaan vettä suihkutin. Kehyksen väistä vesi valui. Rakennehan tässä on täysin vettä hylkivää joten vahinkoa ei ole tullut. Ainoa mikä ihmetyttää kun vasta tunnin kuluttua alkoi valua kun kraanasta. Kysessä siis tuuletus kattoluukku. Positiivista myös se että koko yön satanut kaatanalla ja tuullut,  eipä ole vettä sisuksissa.
Pitää ensi kerralla siivota neulaset eri taktiikalla.

ktako:

--- Lainaus käyttäjältä: Nurmis - 30.10.2022     kello on 09:42 ---Näin itsekin pähkäilin että liian lujaa varmaan vettä suihkutin. Kehyksen väistä vesi valui. Rakennehan tässä on täysin vettä hylkivää joten vahinkoa ei ole tullut. Ainoa mikä ihmetyttää kun vasta tunnin kuluttua alkoi valua kun kraanasta. Kysessä siis tuuletus kattoluukku. Positiivista myös se että koko yön satanut kaatanalla ja tuullut,  eipä ole vettä sisuksissa.
Pitää ensi kerralla siivota neulaset eri taktiikalla.

--- Lainaus päättyy ---
Itselläni autossa isosta luukusta lorisi vettä aina katonpesun yhteydessä. Luukku kehyksineen irti ja kappas vain saumaan oli edellisessä asennuksessa päässyt jäämään sellanen isommanpuoleinen männyn neulanen ja lahonnut aikanaan jättäen kaksi pilliä saumaan josta vesi meni sisään. korjauksen jälkeen vaiva loppui.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View