Tekniikkakeskustelut > Matkailuvaunut

Uusi vaunu ja pesun jälkeen kattoluukusta vedet sisään

(1/5) > >>

Nurmis:
Tänään pesin katolta neulaset ja muut kurat pois. Kattoluukun reunassa neulasia joihin en harjalla ylettyny joten vedellä huljuttelin pois (ei painepesuri). Noin TUNNIN kuluttua sisällä alkoi kuulua lorina ja vettä valui luukun reunasta sisään. Pohdiskelin onko ominaisuus tai vika? Vaunu kuukauden päivät ollut käytössä,  sateella ei mitään sisään tullut. Vaunu 3 vuotta vanha ja laatumerkki,  kovasti ihmetyttää.
Ilmeisesti saumoissa vika eikä ominausuus?
Kausipaikka pystytetty, harmittaa alkaa purkaan ja viemään myyjälle huoltoon joka varmasti menee takuun piikkiin.

Lauantai-ilta mennyt v*tutuksen merkeissä.

Hesus:
Jos on pakkotuulettava luukku ja syöttää vettä suoraan sivulta tai takaa luukkuun niin vedet saattaa sisään tullakin, mutta tietysti heti, ei tunnin päästä ???

Yrjö:
  Tuliko vesi luukun kehyksen ja katon välistä, silloin varmaankin pahaa vikaa?
  Jos taas kehyksen siltä puolen mistä ilmakin kulkee kun luukun avaa, ehkä silloin suihkutit vaakatasossa liikaa--luulisin?

HiTec:
Eihän ne kattoluukut nyt tiiviitä ole eikä saakkaan olla, vaunussa kun on kaasulaitteet sisällä, ei ilmankiertoa saa kyetä tukkimaan ihan täysin => kattoluukutkin ovat just vain sen verran tiiviitä että pitävät sen sadeveden ja kenties ajonaikaisenkin viistosateen poissa, mutta minkään sortin vesiletkuilua, saati painepesuilua nuo eivät todellakaan siis pidä. Johan sen huomaa kesälläkin kuinka mm. havunneulasia ja koivun siemeniä noista luukuista tulee sisään kun sopivasti tuulee. Aina on hyttysverkon päällä jokunen pahimpaan roska-aikaan :-\

Se että se vesi on ollut "jemmassa" jonkin aikaa ennen sisään lorahtamistaan onkin sitten jo ihan oma mysteerinsä ???

Erkki:
Takuuseen ei mielestäni mene, kun itse olet vettä ruiskinut tuulettuvasta kattoikkunasta sisätiloihin.
Oman vaunun kattoikkunaa pesun yhteydessä ruiskutellut vain sivusuunnasta sekä edestäpäin kevyellä paineella ja näin vaunu pysynyt kuivana sisätiloiltaan.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View