Tekniikkakeskustelut > Myyjäliikeet ja korjaamot

Riitatilanne

(1/6) > >>

Tepikka:
Moi

Nyt ollaan tilanteessa, että tarvitaan neuvoa. Onko Tampereella tuomaria, joka on erikoistunut kuluttajariita tapauksiin matkailuauto kauppoihin liittyen?

kimi:
Aloita olemalla yhteydessä kuluttajariitalauta kuntaan:
Kuluttajaneuvonnan valtakunnallinen puhelinnumero on 029 553 6901. Numero palvelee valtakunnallisesti arkisin klo 9.00-15.00. Soittaminen neuvontanumeroon maksaa normaalin paikallisverkko- tai matkapuhelun hinnan. Ruotsinkielistä palvelua saa puhelinnumerosta 029 553 6902.

Kuluttajariitalauta kunnan sivuilta löytyy myös tietoa.
https://www.kuluttajariita.fi/fi/

Edellä mainituista aloittaisin ja mikäli riita on isoista summista seuraavaksi asianajaja

Googlella selviää paikalliset asianajajat jotka hoitaa kuluttajariitoja, onhan sinulla oikeusturvavakuutus joko auton tai kotivakuutuksen osana?

Millaisesta asiasta kyse

Tepikka:
Kuluttajariitalauta kunnalta tullut päätös, mutta liike kiemurtelee vastuidensa kanssa. Kyseessä pintavaurio. Siksi asianajajaa kyselen, kun en googlella tampereelta löytänyt autoihin perehtynyttä. Vakuutusyhtiöltä on päätös oikeuskulujen korvaamiseen.

Mautoilija:
Kyseessä lienee Ducato ja irtoileva maali. Käytä auto ensin tavarantarkastajall a. Saat puolueettoman arvion viasta. Jos oikeudessa voitat, kustannukset voit maksattaa hävinneellä.

kimi:
Vakuutusyhtiö saattaa hyvinkin antaa hyvän vinkin asianajajasta jota käyttää.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View