Forum > Nähtävyydet ja huvipaikat

Museot

<< < (5/5)

Arska:
Tuolla ollaan aikoinaan lasten kanssa muutaman kerran käyty. Iskä ja lapset tykkäs, äippä ei niinkään. Mutta on kiva ajella höyryjunalla ja haistella nuoruuteen kuuluvia savunhajuja, eli mitkä diesel vetureista puuttuu. No sähkövetureistahan tuoksut ja tunteet puuttuukin kokonaan..

pamaus:
SERLACHIUS-Museot Mänttä vilppula

Taidemuseo Göstan laajennuksen valmistuttua vuonna 2014 Serlachius-museot muodostavat Mäntässä ainutlaatuisen kulttuurikokonaisuu den, joka tarjoaa kohtauspaikan paitsi taiteen, myös historian, tarinoiden ja draaman ystäville.

Hienot museot ja taidenäyttelyt.

http://www.serlachius.fi/fi/

Lisäksi Mänttä-Vilppulassa on hyvä leirintäalue.

Josta juttua onkin täällä.

https://karavaanari.org/index.php/topic,19432.msg379110.html#msg379110
Alan:
Niinpä.

Olin lähettämässä tätä jo muualle, kunnes muistin tämän ketjun.

Mäntän museot käytiin katsomassa, Hymerillä ja siinä lounastaen. Ei nimittäin ole tuon pikkukaupungin ruokapaikoista paljoa hyvää sanomista, enää.

Kyllä kannattaa noissa museoissa käydä, Göstassa varsinkin. Enpä tiedä, että missään muualla olisi maaseudulla maailmanluokan taidemuseo. Ja Gustavin Paperiperkele-näyttely (josta kuvia edellisessä viestissä) on vaikuttava, kertoo vanhemman Serlachiuksen tarinan ja sen, miten tehdas tuonne korpeen nousi. Se on jo viisi vuotta siellä ollut, vielä ehtii...

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View