Tekniikkakeskustelut > Myyjäliikeet ja korjaamot

Katsastukseen haku

(1/5) > >>

Mimapa:
Hei arvon karavaanarit! Onko jollain tietoa, hakeeko mikään esim. Pro caravan paikoista, joissa tehdään vaunun katsastuksia, vaunua katsastukseen tässä tapauksessa kausipaikalta ja palauttaisi vaunun katsastuksen jälkeen kausipaikalle takaisin. Äkillisesti muuttuneen elämäntilanteen vuoksi itsellä ei vaunun katsastuksessa fyysisesti käyttämiseen nyt ole mahdollisuutta ja vaunu pitäisi kuitenkin saada lokakuun alkupuolella katsastettua 😥. Toki yritän heti ensi viikolla soitella paikkoihin, mutta jos jollain tietoa jo nyt, olen kiitollinen vastauksista.

Kanavaari:
Mikäs hätä sitä nyt on katsastaa, jos kausipaikalla pönöttää. Vie sitten kun joutaa, katsastukseen saa käsittääkseni ajaa kunhan aika on varattu. Siis joskus myöhemmin.

Tarvasjoki:
Eikö kausipaikka kavereista ole yhtään kaikkien kaveria joka ajaa vaunun ees taas ???
Monella sfc alueella ei saa olla katsastamatta, vakuutamatonta kuljinta seisoskelmassa,sammalta kasvamassa,mätänemässä,mikä on aivan oikein jos vahinkoja sattuu tuleekorvaus riitoja.

Hesus:
Tai antaa mennä vanhaksi ja hakee sitten joskus siirtolapuilla pois. Varmasti ainakin halvempaa kuin että jos joku karavaanliike hakee ja palauttaa vaunun kausipaikalle.

Veikkaan että jälkimäinen maksaa ainakin 10kertaa enemmän, riippuu missä vaunu on..  voi maksaa paljon enemmänkin.

kimi:
Onko nyt kyse vuosikatsastuksesta? eikö ne vanhene vuodenvaihteessa? Onko tuo lokakuun puoliväli rengassääntöjen takia ajatuksena vaiko joku muu syy

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View