Tekniikkakeskustelut > Kalusteet ja sisustus

Matkailuauton pöydän kiskot

<< < (2/2)

Jamidee:

--- Lainaus käyttäjältä: 88k5 - 15.09.2022     kello on 00:48 ---Alkuperäinen taitaa lähtökohtaisesti olla aika heppoinen ratkaisu..

Entäs, jos vaihtaa kokonaan toiseen https://vapaa-aika.com/c10962/p%C3%B6yt%C3%A4levyn-sein%C3%A4kiinnikkeet

--- Lainaus päättyy ---

Näitä kanssa olen miettinyt. Tuo muovi tosiaan tuntuu aika hepposelta ja natisee usein. Kiinnitisruuvit tossa uudessa tuskin on samoilla kohdilla, mistäköhän sen tietää kulkeeko seinän takana mitään sähköjohtoja että uskaltaako porata. Ja riittäköhän ankkurit vai pitääköhän peltiin hitsata jotain vahvikkeita (joka taas meinaisi purkuhommia). Löytyisiköhän tohon jotain sähkökaavioita mistä tietäisi missä johdot menevät? Adrian valmistama toi taisi olla vaikka Su Living onkin....

Poika 12 v tossa sängysssä yleensä nukkuu. Itse testasin siinä makaamalla, natisi mutta kesti. Mietin vaan miten se aikuisen painoa kestää. Onkos täällä kukaan aikuinen siinä nukkunut tuolla alkuperäisellä muovikisko-systeemillä?

Jamidee:
Mietin vähän lisätuentaa tolle dineten sängylle. Laittaa sinne tollasen autopukin alle  ;D
https://www.biltema.fi/autoilu---mp/korjaamovarusteet/nostotyokalut/autopukit/autopukki-1500-kg-1-kpl-2000017052?gclid=Cj0KCQjwyLGjBhDKARIsAFRNgW91WvV2c6sZI-U5OpAULO3-LElso1tRtUeKwgQMH9U5M7QyeVe5tkIaAtXkEALw_wcB

Edellinen omistaja oli jo jotain lisätuentaa yrittänyt. Keskelle lisäjalkaa, jollain liimamassalla liimattu pöydän alle mutta oli otettu irti. Saranalla oli jalka liimatussa levyssä, eli jotain patenttiratkaisua yritetty. Lieköhän ollut sitten muiden aktiviteettien tiellä ja otettu irti.

No, toi pukki ei ainakaan olisi - tosin joku säilytyspaikka sille pitää löytää kun ei ole käytössä.....

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View