Tekniikkakeskustelut > Kalusteet ja sisustus

Matkailuauton pöydän kiskot

(1/2) > >>

Jamidee:
Myydäänköhän noita pelkkiä pöytään ruuvattavia listoja jotka sopivat alkuperäisiin kiskoihin? Netistä löytänyt muutamia, muttei alkuperäisiltä näytä.

Eli mun ongelma on, että pöydän listassa nuo alemmat "nipukat" on yhtä lukuunottamatta poikki, jolloin pöytä ei lukitu toiselta puolelta ollenkaan - eli kippaa jos vähänkin ottaa tukea tai jalka osuu.

Eli tarkoitan tätä pöytälevyyn ruuvattua listaa jossa on nuo nipukat jotka sujahtaaa kiskon alapuolelle ettei pöytä pääse nousemaan.(Tosta näkee että kaikki muut paitsi yksi on murtunut)
Ja toihan menee näihin kiskoihinJa nyt viimeinen "nipukka" lukitsee pöydän vain toisesta laidasta.Tuota listaa (tai koko kiskosarjaa) etsisin, mutten oo löytänyt kun tyyliin
https://www.caravantarvikkeet.net/tuote/korin-sisustuksen-korjaus-puhdistus/poydanjalat/poydan-liukukiskot-quick-clip/
Ja en ole varma sopiiko tuo alkuperäiseen - ei varmaankaan.

Tietysti voisi kai nuo kaikki vaihtaa, mutta tarvitsisin myös tuota alempaa kiskoa ky se lisäpeti on käytössä. Ja jos e kiskot kaikki vaihtaisi, mitenköhän pysyy tossa seinässä kiinni, onko tuo verhoilu vaneria? Siellä pitäisi varmaan olla joku vahviste elleivät ruuvit sattuisi osumaan vanhoihin reikiin..

jamseil:
Piiloon kun jää, niin korjaus voisi olla vaihtoehto.

Vaikka kulmalevyt uppokantaruuvilla muovin läpi.
https://www.puuilo.fi/wurth-kulmalevy-rst-a2-50x50x35x2mm


miconet:
... ja rälläkällä saat tehtyä hammastuksen sekä keskiuran.

88k5:
Alkuperäinen taitaa lähtökohtaisesti olla aika heppoinen ratkaisu..

Entäs, jos vaihtaa kokonaan toiseen https://vapaa-aika.com/c10962/p%C3%B6yt%C3%A4levyn-sein%C3%A4kiinnikkeet

Jamidee:
Pitkän etsinnän jälkeen löysin alkuperäisosan Ranskasta, ja piti ottaa kaksin kaappalein kun muoviahan toi on ja joo aika hepposelta tuntuu.

Tommosia metallikiskoja mietin, mutta pohdin ettei kuitenkaan sovi samoihin reikiin eikä mulla oo mitään hajua mihin voi turvallisesti porata, minkä takana johdot menee yms. (no tuskin johdot nyt tossa kohtaa menee mutta).

Lähinä kai, eikö tää oo jotain vanerilevyä? Millaiset kannattimet pitää olla ku tuskin toi vaneeri kestää ihan ruumiinpainoa (ku toi on petimodissa). Onko alkuperäiset kiskot kiinni auton rungossa, ja mitä kaikkea pitää purkaa että levyn saa irti ja tekemään sinne jotkut kiinnikkeet yms....

No, auto oli kovin uusi ja ilmat alkoi silloin kylmetä niin ei riittänyt motivaatio. Ehkä nyt tulevana kesänä jaksaa enemmän ruveta ihmettelemään...  Emännällä kun on vaatimuksia kaikenmoisiin maustehyllyihin yms. ku pitkään reissuun lähdetään....

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View