rekisteriseloste

Kirjoittaja Aihe: Teippauksien uusiminen  (Luettu 493 kertaa)

*****
  • Matkailija
  • Aiheen aloittaja
  • Viimeksi paikalla:21.11.2022 kello on 12:19
Teippauksien uusiminen
« : 6.09.2022 kello on 09:35 »
Hei, LMC 6000i:n takaosan teippaukset alkavat irrota,, onko kellään tietoo saako näitä uusia tai voiko näitä jossain teettää ? Kyselee Pertza

*****
  • Kalustoon kuuluva
  • Viimeksi paikalla:tänään kello 18:18
Vs: Teippauksien uusiminen
« Vastaus #1 : 6.09.2022 kello on 11:31 »
Varmasti voi teetättää, mutta kaikki toisen työnä voi tulla hintoihinsa.

Jostain merkki-foorumilta / FB:stä tuolta keski-Euroopan puolelta voi saada tilausvinkkiä. Valmiiksi myytäväksi tuotteeksi tehty saattaa olla halvin vaihtoehto, jos ite vaihtaa..
Iäkkäämpään peliin voi olla ainoa vaihtoehto teetättää yksilölliset teipit - voi sävyissä hypätä suoraan haalistuneisiin odottamatta vuosia. Omassa merkissäni eri vuosimallissa pieniä eroja logo-teksteissä etten vanhempaa tai uudempaa halua sotkea eripuolelle auto. Siksi valmista ei tuntunut löytyvän, vaan teettää piti. Ite tein tiedostot (leikkausviivat, värimäärittelyt jne.) ja asennuksen.

Tuo liukuväri rasteroituna ei ole mikään valmissävy, jotta jos ei esim. maahantuojalta löydy valmiiksi tehtynä, niin teettämällä paikallisessa printtaamossa varmaan onnistuu - mistä päin?
Kannattaa kysyä sieltä samalla värien kestosta teetätetyissä kalvoissa. Ikävää, jos vuoden päästä vahauksessa ne on kiillotusrätissä..

Vaihtoehto tietty voi olla kaikkien teippien vaihto, niin vanhan kopioinnin sijaan suoraan uuden suunnitteluun. Voi käyttää sitten vaikka valmiita sävyjä ja leikkaamalla tarrat kasaan.

*****
  • Kalustoon kuuluva
  • Viimeksi paikalla:tänään kello 15:54
  • 7100i Tolokku sen olla pittää.
Vs: Teippauksien uusiminen
« Vastaus #2 : 6.09.2022 kello on 12:03 »

Minun tolokun autossa sama murhe. Teipit on kutistuneet ja reunoista rispaantuneet. Yhdestä liikkeestä jo pyysin tarjouksen. Vanhat teipit pois, ja saman sävyiset uudet tilalle.