Tekniikkakeskustelut > Retkeilyautot

Ducato projektin aloitus ei mennyt maaliin.

(1/8) > >>

JustJyri:
Joo tuli tossa hommattua tuollainen projekti vehje mitä on tarkoitus alkaa muokkaamaan pienen perheen retkeily käyttöön. Nyt voin tässä suositella kaikkia menemään katsastamaan ruosteiset kevyt kuorma-autonsa k1 katsastajat mikkeli raskakalustoon. Oli reilu kuukautta ennen ostoa katsastettu mutta pitää tuhannella eurolla ostella peltiä ensitöikseni että saa ehjän pelin 😂 Katsastuskonttorill a myönnettiin että ylilyönti on tehty autoni kohdalla mutta mitään hyvitystä ei kukaan saa. Ovathan katsastusmiehet jumalia täällä suomessa kuitenkin. Tuossa linkkiä videoon missä näkyy vasta osa ruostevaurioista mitkä katsastus mies ohitti täysin.

https://m.youtube.com/channel/UCR5On6uLO42emcp2eWgSQxA


tsahkali:
Ja mitä me tästä opimme......?

JustJyri:
Että katsastusmiehet kusettavat ja fiiatit pitää hakata lekalla läpi oli juuri leimattu tai ei :laugh:

88k5:
Väittäisin, että petoksen on tehnyt rekisterikilvet omistava. Katsastettu eri runkonumeron auto kuin kilpiin liittyy.. katsuri jättänyt tuon kollaamatta.

Ei tommosta reikäjuustoa kukaan katsuri päästä edes rahalla läpi, jos hommaa meinaa jatkaa. Ota yhteys Trafiin..

E; niin, ei tuohon aikaa ja rahaa kannata laittaa, myy teknikka ja osat. Loppu paaliin. Saat edes jotain vastinetta mielipahaan, jos kauppa pysyy.

JustJyri:
Siis Katsastuskonttorill a myönnettiin että ylilyönti tapahtunut ja vissiin jarrut testattu vain. Et rahalla tai ei niin myöntävät mutta eivät korvaa

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View