Tekniikkakeskustelut > Matkailuvaunut

Vaunu 4 hengen teiniperheelle, ilman kerrossänkyjä

(1/1)

Vesa:
Aina välillä katsellut tarjontaa matkailukulkimista, jotka soveltuisivat 4-henkisen teiniperheen käyttöön. Se ajanjakso kun lapset vielä lähtee mukaan, mutta kerrossängyt eivät enään toimi.

Itsellä Adria Adora 673Pk, joka on mainio "teinivaunu", mutta aika iso eli "näppärä 9 metrinen". Sen mikä kuski häviää, niin voittaa asumismukavuudessa.

Mallivuoden uutuutena on tullut Dethleffsiltä mielenkiintoinen malli. Detleffs Aero up 530 ER.

https://deklerkcaravans.nl/product/dethleffs-aero-up-530-er/

https://www.dethleffs.de/en/caravans/modelpage/pimmodels/pimmodel/aero/530-er/

Pituus: 7,7m Leveys 2,3m omapaino n.1400Kg kokonaispaino max.1800Kg

MRi:
Mielenkiinnosta: mikä tekee sen, ettei kerrossängyt enää toimi?

Itsellä ensi kesänä molemmat lapset kanssa jo teinejä. Tyttöinä tosin aika keijukaisia. Omassa vanussa kerrossängyt ovat täyspitkiä ja leveyskin taisi olla 80-90 cm eikä paino ihan heti rajoita nukkumista. Uskon, että meillä tuo toimii niin kauan kuin mukana reissaavat. Ja jos vaunu jäisi pariskuntakäyttöön, niin takana oleva kerrossänkyosasto voisi toimia paikallaan ollessa koiruuden petipaikkana ja liikenteessä sinne saisi kaksi fillaria kyytiin (meillä iso takatalliovi kerrossänkyosastoll e).

Alan:
Täysmittainen kerrossänky toimii teineillä, mutta meillä vaihtoon ajoi yhtenä syynä kulkineen muu ahtaus.

Jos toiseen parisänkyyn aikoo teinejä sijoittaa niin sen pitää olla tarpeeksi leveä. Ainakin 140 cm mun mielestä. Eri juttu sitten, jos löytyy molemmille omat tehtävät petipaikat, mutta valmiina ei mahda monessa kulkineessa olla parisängyn lisäksi kahta petiä ilman jokailtaista ja -aamuista jumppaa (paitsi kerrossängyt). Matkailuauton roikkupeti on helppo, mutta omaa aluetta siinä ei teineille ole kuten kerrossängyssä oli.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View