rekisteriseloste

Kirjoittaja Aihe: Dwt cortina 2 pystytysohje  (Luettu 12062 kertaa)

 • Vieras
 • Dwt cortina 2 pystytysohje
  « : 6.08.2022 kello on 09:06 »
  Löytyiskö keneltäkään ohjeita otsikossa mainitun teltan pystytykseen?

  *****
  • Karavaanari
  • Viimeksi paikalla:11.11.2023 kello on 17:13
  Vs: Dwt cortina 2 pystytysohje
  « Vastaus #1 : 27.11.2022 kello on 14:20 »
  Joo, löytyy kun juurikin ostin saman teltan. Ohje ei mielestäni ole kovin hyvä. Itse koekasasin pelkän putkirungon tänään ja siten opin paremmin kuin ohjeesta. Yritän liittää oheen ohjeen jos onnistuu ja ei tule kokorajoitus vastaan.

  Edit: liitteet liian isoja tänne

  Edit: tässä linkki googledriveen jossa jaossa kunnes kuittaat että ladattu: https://drive.google.com/file/d/1pofi-3uOnPXIY1zwdAjB0RaE2TqP3iox/view?usp=drivesdk
  « Viimeksi muokattu: 27.11.2022 kello on 14:35 »

  *****
  • Kaikkien kaveri Sr.
  • Viimeksi paikalla:tänään kello 00:20
  Vs: Dwt cortina 2 pystytysohje
  « Vastaus #2 : 28.11.2022 kello on 07:43 »
  Ei ole itellä tuota telttaa, mutta Isabellan A-mittaisen olen kasannut 17 vuoden aikana varmaan yli 80 kertaa ;D

  Ohjeen sivulla 13 oleva kuva kannattaa tulostaa paperille ja katella ensin kaikki putket kohdilleen. Pelkän putkirungon kasaus kuivaharjoitteluna on tosiaan hyvä keino opetella  ;)

  Itse aloitan aina teltan kasauksen levittämällä pohjapressun vaunun viereen ja laittamalla kaikki putket pressulle oikeille kohdille. kun sitten vetää teltan uraan, löytyy kaikki putket aina ilman etsimistä kohdiltaan kun tarvii.

  Isabellan putket mahtuu putkipussiin "kokonaisina" eli jos mahdollista älä irroita teleskooppeja toisistaan jos vaan voi laittaa pussiin kokonaisina. Isabellalla jatkot on liitetty toisiinsa jousilla, niin nekin pysyy pareina. Jos ei ole jousta välissä, merkkaa vastapäät vaikka väriteipeillä tai kynämerkinnöillä.

  Kun putket on jaettu kohdilleen ja vetää teltan uraan, ensin laitetaan keskimmäinen kattoputki seinälle ja liitetään keskisalko paikoilleen.  Siitä sitten päädyn kattoputki, nurkkatolppa sekä etureunan putki tuossa järjestyksessä.  No isabellassa uitetaan etureunan putket kanavaan molemmin puolin heti aluksi, kun ne on lähes koko matkalta kanavassa.
  Noita lippoja meillä ei ole, niin muut voi kertoa niille parhaan järjestyksen ;D
  Putket laitetaan ensin löysästi ja kiinnitetään kaikki vetoketjut, jonka jälkeen kiristellään kaikki putket kohdilleen.  väliin tulevat lisäputket voi lisäillä lopuksi.

  Toivottavasti selityksestä on lisäapua ;)

  *****
  • Karavaanari
  • Viimeksi paikalla:11.11.2023 kello on 17:13
  Vs: Dwt cortina 2 pystytysohje
  « Vastaus #3 : 28.11.2022 kello on 13:23 »
  ^kiitos hyvistä neuvoista. Itselleni ainakin tulevat tarpeeseen. Sen mitä tein "kuivakasauksen" yhteydessä vielä, niin merkitsin putket numeroilla maalitussilla ei näkyvälle puolelle (telttakankaan puoli). Näin luulisin että kasaus kanssa nopeutuu ensi kerralla kunhan löytää samat numerot eri putkista. Mutta osa on jo niin tuttuja ensi kerran jälkeen että tietää mihin tulevat (pystyputket eteen ja vaunun viereen)