Tekniikkakeskustelut > Kylpyhuone ja WC

Kasetti WC talviaineet

(1/1)

jus66si:
Sellainen kysymys, että talvikausi pukkaa päälle ja mietiskelin, että mitä sinne kasettiWC:hen olette laittaneet talviaikana, vai onko ihan käyttämättömänä pakkaskauden?

Yksi ukkeli tuolla kylillä sanoi laittavansa tuulilasinpesuneste ttä silla annostuksella, ettei jäädy. Mites nämä omat nesteet? kestääkö pakkasia vai tuleeko kasetista jäinen kakkipalarasia :-X

Vai pitäiskö tuunaa kuivikemakki :-\

Dorotea:
Kyllä se veski pitää tyhjentää vesistä talven ajaksi kun auto/vaunu on käyttämättä. Niin huuhtelusäiliö kuin alasäiliökin.
Reissuun jos talvella lähdetään ne voi normaalisti ottaa käyttöön. Mitään jäänestoaineita en suosittele sinne laitettavaksi ja varsinaiset hajunpoistoaineet eivät estä jäätymistä.

Ennen käyttöönottoa talvella päivä pari lämpö päälle, niin paikat ovat käyttökunnossa. Ja takaisin tultaessa kaikki vedet pois. Muistettava myös huuhtelupumppu tyhjentää, hetkeksi päälle kun vedet on poistettu.

jus66si:
Selvä juttu. Tarvii sitten toimia niin. Tosiaan tätä hieman aprikoin, kun tulee varmaan talvikelilläkin tuota hymeriä käyteltyä ja ajattelin että jos pakkaskelillä on tavaraa kasetissa ja sattuis jäämään pitemmäksi aikaa kaara parkkiin  niin sinnehän se jäätyy jos ei ole lämmöt päällä..

Eilen tuossa pistin jo vedet pihalle ja tänään laitoin klorihuuhtelun ja puhaltelin nuo "viemäriputketkin" harmajapuolelta huoltikan paineilmalla. Kätsy vehje tuohon kun laittaa sellaiseen notkiaan vesiletkunpätkään lemmarilla auton rengasventtiilin ja työntää sen letkun toisen pään sinne viemärireikeliin ja puhallusta kevyesti (kumihanksat tms. käteen ennen puhaltamista). Ei jää sinne sitten jäätymään kertymiä ja roskatkin saa kyytiä jos on sellaista sattunut pääsemään putkentukoksi.

Dorotea:
Ja jos sulla tulee veskin huuhteluvesi auton raitisvesisäiliöstä, niin huolehdi myös sen tyhjennyksestä. Viimeisenä huuhtelupumpun kanssa loput pois.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View