Tekniikkakeskustelut > Truma

6002 kiukuttelee.

(1/3) > >>

SportTraveller:
Trumatic C lukee tuossa katkaisijalla. Vuosilukumerkinnät pannun kyljessä |2006|2007|2008|  Mallia: ilman sähköpatruunaa.

Alkuhuminat kuten ennenkin se noin 20sec. sitten kuuluu eka naksahdus kuten ennen, mutta siitä sitten se ehkä vajaa 10sec syttyy punanen valo.
Tulet siellä syttyy kyllä, kun putkesta tuossa alkuhuumassa höyryää ja liekö tuo nyt sitten pesä, nimeltään, minne kaasuputki tulee, lämpenee.
Aamulla kun heräsin kylmään, tuo episodi kesti kauemmin, ja nyt tosiaan sitten kun täsä naksutellessa lämpenee, niin nuo em. ajat lyhenee, ja päädytään punaseen valoon.

Selailin näitä vastaavia oireita, ja mietin mistä sitä alkaisi repimään auki? Tai mitä sen kanssa tehdä.
Tekee siis saman tempun, vaikka laittaisi pelkän vedenlämmityksen päälle, voiko silti olla tuo kiertoilmapuhallin rikki?

Kaasu oli vähissä, vaihdoin uuden, ei auta, juu, ja liekki palaa hellassa vaikka lämppäri sammuu ym.
Lähden ny varalta vielä vaihtamaan tuon vajaan kaasun täyteen pulloon.

Talvenkin toimi mainiosti, ja mielestäni ennen näitä Someron helteitäkin lämmintä vettä oli. Tottakai se temppuilee nyt, kun pitäsi reissuun lähteä.

SportTraveller:
Kaasupulloa on ny vaihdettu pariinkin kertaan, eipä siis siinä vikaa.

K.E.V:
Kiertoilmapuhelimee n oireet viittaa. Onko se puhaltimelle menevä johto musta ja valkoinen? Siis liittimestä moottoriin päin.

kimi:

--- Lainaus käyttäjältä: K.E.V -  7.07.2022     kello on 11:06 ---Kiertoilmapuhelimeen oireet viittaa. Onko se puhaltimelle menevä johto musta ja valkoinen? Siis liittimestä moottoriin päin.

--- Lainaus päättyy ---
Paloilmapuhaltimeen, koska tekee saman vedenlämmityksessä

SportTraveller:
Käväsin Vorsassa Forssan Vankkurissa. Epäiltiin piirikorttia. Lottovoittona löyty eksaktisti samanlainan korjattu kortti hyllystä. Vaan eipä auttanu, teki täysin samaa. Kylmänä/viileänä alottaa homman, sitten sammuu, sekä ilma että vesitilassa. Muutamien konsultaatioiden jälkeen syylliseksi epäillään sytyskärkiä/liekkivahtia, joka katkoisi lämpimänä kaasuntulon. Eli pönttö irti ja pöydälle odottaan meisseliä... alentajat ja muut on nyt eliminoitu listalta.

Tuleepahan ainakin imuroitua ny sit toi komeron lattia. Ja jännitysnäytelmä jatkuu lähdetäänkö Legolandiin ilman lämmitystä. Onneks on kerrankin suunta etelään, eikä pohjoseen. Jotenkin se on tämä karman laki sellanen että kun vähänkin jottain erikoista olis luvassa, niin joku paikka losahtaa :o

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View