Tekniikkakeskustelut > Käyttö- ja jätevesi

raikasvesisäiliön korkki

(1/3) > >>

m_kane:
Korkki ei lukitu. Purin sen sisäosan auki, ja haitta joka vapauttaa korkin lukkoasennossa pyörimään, ei mene tarpeeksi sisään. Öljytty ja herkistelty on, muttei vaikuta. Lukkopesä ei irtoa ainakaan jos korkkia ei säre.
Haluaisin kuitenkin korkkiin saman avaimen kuin asunto osassa. Saako näitä sarjoitettuna mistään? Auto on weinsberg (knaus?).
Korkki on merkkiä fap ja sen sisältä löytyy sarjanumero.

Jos löytyisi samanlainen korkki ilman lukkosylinteriä, niin jonkun keskustelun mukaan vanhasta saisi sylinterin siirrettyä uuteen, särkemällä vanha korkki ja irrottamalla lukkopesä.

paakka:
https://vapaa-aika.com/c10523/vesij%C3%A4rjestelm%C3%A4%C3%A4n-tarvikkeet

paakka:
https://vapaa-aika.com/

88k5:
Jos vika on vanhan lukkosylinterin haitoissa, niin se siirtyy muutossa uuteen.

Silleen vaihdoin p-a säiliön korkin - vanha murki ja sylinteri pois. Samalla purin sylinterin päreiksi ja U-Ä pesuun. Pienen hapettuman haitoissa vielä hioin pois. Eikun oikeassa järjestyksessä kasaan ja rasvaukseen.

Periaatteessa pitkäkielisellä "huoltoavaimella" sylinteri pitäisi lähteä vanhasta pois. Jos ei avain mene tarpeeksi sisään, niin pitkäkielinenkää..

Ossi66:
Pitää tietää se lukkosylinterin malli ennen uuden hommaamista. Detskuun ostin ensin yleismallin, mutta lukkopesä ei passannut sen sisään - oli mm. pitempi.  Sitten kävin hakemassa toisesta paikallisesta kalliimman "Detskun oman korkin", niin jopa passasi heittämällä.
Ja vanhasta lukkosylinteri irti "huoltoavaimella" särkemättä samaan hintaan siellä  ;)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View