Tekniikkakeskustelut > Käyttö- ja jätevesi

Vesimäärämittari

(1/2) > >>

vesakaartti:
Matkailuajoneuvon vesisäiliön täyttö on mun mielestä hankalaa letkulla. En oikein ikinä tiedä milloin vesisäiliössä on riittävästi vettä kulloiseenkin tarpeeseen. Joskus tarvin vain 10 litraa kemssaa varten, joskus riittäisi 100 litraa kahden ihmisen suihkutteluun ynnä muuhun. Tässä ratkaisu, jolla saat tankattua matkailuajoneuvoosi juuri oikean määrän raikasta vettä. Hankimme auton raikasvesiletkuun vesimäärämittarin. TOIMII!!!

88k5:
Kevennykset jäi  :laugh:

Miten musta tuntuu, että mulla tuo vesien kanssa lutraaminen on moninverroin helpompaa; huoltoluukku auki, letkukelan letkusta kiinni ja marssimaan hanaa kohti ..toisella kädellä voi kahmaista kelan vierestä uros/uros-liitinadapterin ja 3/4" sk/uros-liitimen (siinä 3/4>1/2" soviterengas tiivistein). Näillä on pärjännyt liki kaikissa vieraissa paikoissa..
Letkuissa käytetään aina ja ainostaan vain narttupikaliittimiä - ja vain toisessa päässä tip.stop eli autom sulkeutuva..
Eiku letku seinähanaan kiinni ja hana auki -- lampsitaan autoon mittarista kattomaan haluttu tankkausmäärä. Sitten takaisin hanalle.. tuollainen 16mm letku ei niin nopeasti vettä anna, että 50% muuttuu 75% kävellessä..

Saman luukun takana on harmaiden tyhjennysletku (ja sähkökelakin) - kaikki toisesta päästään valmiiksi kytketyt. Hommat voi tehdä vaikka parinkympin pakkasissakin  ;)
Lisäksi Fränkissä on Alden huoltoluukun yhteydessä kastelukannutankkau storvi - sitä kautta nuukailija voi kantaa tarkan mieleisen määränsä.

vesakaartti:
88k5 Hieno konstruktio👍🤓

Erkki:
^^ No nyt on hienosti suunniteltu settikokonaisuus. Iso  Thumb

88k5:
Niin, siis ihan Frankian tehtaalla tehty  :D

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View