Tekniikkakeskustelut > Kalusteet ja sisustus

Päivän ketutus

(1/2) > >>

vesakaartti:
Tässä jaksossa minua harmittaa matkailuauton kalustelukkojen muoviset telkipesät. Minkä ihmeen takia järkyttävän hintaiseen laitteeseen laitetaan näin huonolaatuisia osia?
https://youtu.be/L5edWKU48Os

Kosmic:

--- Lainaus käyttäjältä: vesakaartti - 29.03.2022     kello on 06:08 ---Tässä jaksossa minua harmittaa matkailuauton kalustelukkojen muoviset telkipesät. Minkä ihmeen takia järkyttävän hintaiseen laitteeseen laitetaan näin huonolaatuisia osia?
https://youtu.be/L5edWKU48Os

--- Lainaus päättyy ---
Toi on niin totta. Käytetyn kulkineen kun ostaa niin takuulla suurin osa noista on rikki kun se ovi pysyy kiinni ilmankin jos ei mikään työnnä sisältäpäin. Ja kun ostat uusia niin ne ei takuulla ole samasta muotista eli joutuu ruuvaamaan vastakappaleen eri kohtaan.  Thumbd

88k5:
Tuossa mallissa suunnittelijakin on tehnyt aika myyräntyön käyttäjille - aukottanut kalusteeseen tulevan pinnan muovin hinnan kustannuksella  Thumbd
Lisäksi muotintekijän jäljiltä voi valun jälkeisen kutistuman myötä jännitys tehty jo valmiiksi - eli aika "hehkulamppuhuijaus". Tahallinen heikennys. Kestäisi paljon paremmin, jos aukkoa ei olisi. Vähempi jännitystä ja enempi yhtenäistä materiaalia.

Kyllähän tuohon on helppo taivuttaa korvaava peltivastake. Peltiseen vaan rikkoo ittensä, ja se ehkä syö lukonkieltä mikäli se on muovinen.

99:
Noita (parempiakin) olis helppo tulostaa 3D printterillä, vaikka kirjastossa.

Kosmic:

--- Lainaus käyttäjältä: 99 - 29.03.2022     kello on 16:11 ---Noita (parempiakin) olis helppo tulostaa 3D printterillä, vaikka kirjastossa.

--- Lainaus päättyy ---
Ei nuo uudetkaan ole hinnankiroissa mut ongelma on siinä et ne on ”erilaisia” eli ei toimi vanhoihin reikiin asennettuna.  >:D

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View