Tekniikkakeskustelut > Kalusteet ja sisustus

Asunto-osan matto

(1/1)

miksaka:
Terve. Ajattelin tehdä matot autoon. Autossa lattialämmitys. Dry step termomatosta tein edelliseen autoon mutta siinä ei ollut lattialämmitystä. Onko kokemusta dry step matosta lattialämmityksen kanssa? Se olisi jämäkkä ja helposti leikattavaa mutta epäilyttää että lämpö ei tule maton läpi. Jos jollakin tiedossa hyvää mattotavaraa niin saa suositella.

jamseil:
Itse laitoin tätä alkuvuodesta lämmityskalvon päälle vaunuun.
https://www.puuilo.fi/andes-monikayttomatto-100cm-harmaa-ohut#tab-label-description

Oli helppoa leikata mattopuukolla ja saksilla. Hyvin asettui lattiaa vasten.
Ovi syvennyksen kohdalla leveys ei riittänyt, liitin siihen jatkoksi erillisen palan mattoteipillä. Kurakaukalo peittää liitoksen sopivasti.

Ei tämä leveämpikään hassummalta vaikuttanut kaupassa.
https://www.puuilo.fi/green-terassimatto-200cm-harmaa

Hesus:
tuolla on edellinen keskustelu aiheesta:
https://karavaanari.org/index.php/topic,21638.0.html

palokurki:
Nappulapohjainen terassimatto ei ole hyvä varsinkaan lattialämmityksen kanssa. Nappulat kovenee ja murenee. Lisäksi matto luistelee lattialla pysymättä paikoillaan. Mattoliikkeestä saa kaksi metriä leveää kumipohjamattoa metritavarana.

Arska:

--- Lainaus käyttäjältä: palokurki - 24.02.2022     kello on 20:23 ---Nappulapohjainen terassimatto ei ole hyvä varsinkaan lattialämmityksen kanssa. Nappulat kovenee ja murenee. Lisäksi matto luistelee lattialla pysymättä paikoillaan. Mattoliikkeestä saa kaksi metriä leveää kumipohjamattoa metritavarana.

--- Lainaus päättyy ---
Ei ole ikuinen se kumipohjakaan, siinäkin kumi murenee, aivan kuin maton alla olisi hienoa hiekkaa. Mutta uusii maton sitten kun on tarvis, eihän se kallista ole

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View