Tekniikkakeskustelut > Etuteltat ja markiisit

Markiisin rattaisto(?) luistaa

(1/14) > >>

Raksaus:
Vaikka sydäntalvea vielä mennäänkin, niin kyllä se kevät sieltä tulee ja pitää alkaa pohtimaan, mitä ollikaan tehtävälistalla ensi kesää varten.

Viime ajokauden viimeisillä reissuilla alkoi markiisi temppuilemaan siten, että kiinnilaittaessa ja aukaistessa kuulosti siltä, kuin jotkin rattaat luistaisi ja siltä vaikutti myös toiminta, eli vaati hieman avustusta. Onkohan tässä kyseessä. jokin normaali ongelma ja onko saatavilla varaosia? Oma oletus on että jokin muoviratas varmaan tullut tiensä päähän. Avatakkaan en aio ennen kuin sormet ei ulkona palellu, mutta aloitetaan nyt tiedustelulta onko tämä tosiaan joku "tyyppivika".

K.E.V:
Siinä veivin sisäänmenossa on nk vaihteisto, eli kulmavaihde. Oletettavasti se rutajaa. Markiisin malli esiin ja varaosia etsimään.

Raksaus:
Kiitokset.

Oma valistunut veikkaus olisi että Thule Omnistor tai mikähän on ollutkaan aikoinaan firman nimi, on valmistaja, mutta tarkkaa mallimerkintää ei ole mielestäni myöskään käytettynä ostetun auton lippulapuissa tiedossa. Onkohan tuo jossain stanssattuna tai tarroitettuna tai riittääkö mahdollisesti valmistajan varmistaminen eli onko samalla valmistajalla eri malleissa näille osille paljon eri toteutusratkaisuja?

K.E.V:
Muistaakseni kun avaa markiisia niin sisäpuolen lappeessa on mallimerkintä

Raksaus:
Kiitokset K.E.V näillä vinkeillä eteenpäin.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View