Forum > Vetoautot

Talvirenkaat

<< < (2/116) > >>

JeanS:
Talvirenkailla ajelee vielä hyvin tulevan ja ehkä sitä seuraavankin talven.

Kesärenkaat alkavat olla lopuillaan. Nuukamies ajeleisi vielä eturenkailla ensikesän, mutta ajattelin talvenaikana vaihdattaa uudenkierroksen.

- Olettekos muuten seuranneet renkaanvaihdossa, että tasapainottavatko vaunujen ja peräkärryjen renkaat??
Itse kesällä vaihdatin vaunuun pakonedestä reissunpäällä kaksi rengasta. Vasta tienpäällä tuli mieleen, että eihän ne peeveli tasapainottaneet niitä. No eipä tuo tunnu vetoautooon, onko tasapainossa vai ei, mutta laakereille ja nivelille luulisi yhtälailla käyvän kuin autossakin. Vai onko  tuo 80km/h niin alhainen nopeus, että ei ole väliä tasapainotuksella?

Dorotea:
Kyllä mulla on aina vaunun renkaat tasapainoitettu. Yhtä tärkeä siellä kuin autossakin.

ose:

--- Lainaus käyttäjältä: ihaa -  2.10.2011     kello on 19:03 ---Paljonko maksoi ne 15 tuumaiset vanteet uuteen sarjaan ?

--- Lainaus päättyy ---
Vanteet otin kesäpyöriltä, maksoin niistä veljelle renkaineen (195/55 15, eri autosta, 100km ajettu, ei mahtunu pyörimään vaunu peräsä) 320 euroo. Kumit noista on ton kakkosauton alla.

Turhan Höpöttäjä:
Kertokaa veljet mistä johtuu, että kun poikaviikarit (ja vähän vanhemmatkin) laittelee autoaan, niin miksi vanteen halkaisiaa kasvatetaan ja renkaan profiilia pienennetään. Kohta varmaankin vanteen päällä on vain leveä hihna. Onko se taas sitä että tärkein ominaisuus on ulkonäkö, eikä käytännöllisyys.  ::)

ose:

--- Lainaus käyttäjältä: Turhan Höpöttäjä -  2.10.2011     kello on 20:29 ---Kertokaa veljet mistä johtuu, että kun poikaviikarit (ja vähän vanhemmatkin) laittelee autoaan, niin miksi vanteen halkaisiaa kasvatetaan ja renkaan profiilia pienennetään. Kohta varmaankin vanteen päällä on vain leveä hihna. Onko se taas sitä että tärkein ominaisuus on ulkonäkö, eikä käytännöllisyys.  ::)

--- Lainaus päättyy ---
En tiedä lasketko mut viikariksi ;) Olen  peräkkäisinä kesinä ajanut tota Bravoa sekä alkuperäisillä 205/55 16 pyörillä että samankorkuisilla 195/65 15 kumeilla ja väitän että on tukevampi noilla ensiksimainituilla.  15" vanteet on renkaiden hinnan takia menossa talvikumien sisään. 16" kesämisukoita on ilmatteeksi tarjolla hyviä käytettyjä niin ajelen sitten kesäisin niillä.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View