Tekniikkakeskustelut > Käyttö- ja jätevesi

Olipa lyhyt käyttöikä vesipumpulla

<< < (2/2)

elwari:
No kun menee kehumaan, niin heti alkaa ison säiliön pumpun laakeri vinkua, jos vesi on säiliössä kylmää... Se Reich tuplapumppu taitaa olla tehokkain uppopumppu mikä on saatavissa?

K.E.V:

--- Lainaus käyttäjältä: elwari -  9.01.2022     kello on 08:49 ---No kun menee kehumaan, niin heti alkaa ison säiliön pumpun laakeri vinkua, jos vesi on säiliössä kylmää... Se Reich tuplapumppu taitaa olla tehokkain uppopumppu mikä on saatavissa?

--- Lainaus päättyy ---
Näin se taitaa olla.

elwari:
No 14 vuotta se Reich sitten kesti :) Pari vuotta meni välillä vinkuen. Tehokkain minkä löysin on 25 litran tuotolla, kyllä siitä paremmin tulee vettä suihkuun, ja säiliö vielä nopeammin tyhjäksi...

Se Reich twin, vai tandem, missä on kaksi pumppua samassa kuoressa, se on kalliimpi, isompi ja pienemmät litrat.

megaman:
Meillä ei ole mitään painesysteemiä, uppopumppu säiliössä ja ihmetellyt kuinka sitkeästi pelaa vuodesta toiseen. Vaunu ollut meillä jo 20 vuotta.
Vessan huuhtelupumppua on joskus pitänyt talven jäljiltä kolauttaa hereille, sitten pelaa ongelmitta koko kesän. Lämpimät vedet kun kaataa säiliöön, pelaa heti.

Edellisessä LMC vaunussa piti vesisäiliön pumppu uusia.

elwari:

--- Lainaus käyttäjältä: elwari - 11.08.2023     kello on 17:01 ---No 14 vuotta se Reich sitten kesti :) Pari vuotta meni välillä vinkuen. Tehokkain minkä löysin on 25 litran tuotolla, kyllä siitä paremmin tulee vettä suihkuun, ja säiliö vielä nopeammin tyhjäksi...

Se Reich twin, vai tandem, missä on kaksi pumppua samassa kuoressa, se on kalliimpi, isompi ja pienemmät litrat.

--- Lainaus päättyy ---

Noh, tuo pumppu nyt sitten taitaa olla menossa, kun kierrokset koko ajan vaihtelee. Kyllä se nyt vielä toimii...

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View