Tekniikkakeskustelut > Retkeilyautot

Weinsberg Carabus 600 ME

(1/2) > >>

vesakaartti:
Ystävämme Jarno on ostanut itselleen kyseisen retkeilyauton. Autoa tilatessaan Jarno valitsi autoon lähestulkoon kaikki lisävarusteet mitä siihen on saatavilla. Ulkonaisesti Jarnon Weinsberg Carabus ei paljoa poikkea normaalista, mutta pikkuisen asiaan tutustumalla huomaa, että eroa on - JA PALJON!!

https://youtu.be/PvnFYCxj-84

88k5:
Selkeästi uuden ostaja on lähtenyt hommaan 'ajaminen edellä'.  Thumb
Usein se satsaus kohdistuu siihen piironki osaan (pelkästään). Ainakin videon perusteella tässä itse alustaan. Niinhän se pitäisi olla jos tarkoitus on liikkua, eikä vain maata  :laugh:
Selkeästi hänelle itselleen varustellut autoa (liikkuu yksin?).

Tokihan noita parannuksia voi tehdä pikkuhiljaa kokemuksen kautta, laajemmalla kuin tehtaan/jämyn rastilistalla. Ei tosin tuota avustinpuolta juurikaan..

Saatesanat, mielipide W:stä ei ollut kovin julkaisukelpoinen - mutta ytimekäs 8)

Toinen juttu on miten käytettynä noita satsauksia arvostetaan. Tuntuu, että niiden arvo tippuu nopeammin kuin auton.. jos edes paritonnia 10v päästä hinnan lisää.
Tuon kokoisessa retkuleessa, onko merkitystä +40hp ostoksella? Rekasta pääsee ilmankin ohi helposti, yli nopeutta vieläkin helpommin.. ja ainakin isompikopppaisella lomabudjetti palaa autobahnanopeuksiss a jo reilun satkun vauhdilla - puoltoista sataa menee jo 'rahanpolttamiseksi (mutu) :P

Tuo luimupeiliominaisuu s jakaa ehkä mielipiteitä.
Aika riskillä ajaa 'vyötärölihavan' puolintegroidun tai alkovin kanssa, jos sentit ovat korvista kiinni  - ainakin minä olen useasti mennyt paikkoihin joissa peileihin ollut vain joku sentti, eli reilu kymmenen senttiä pärekoriin  :o Siinä ei kummoista ratinliikettä tartte pitkällä takaylityksellä ruhjeisiin.

Täysintegroidussa nuo etukulmat jo täydellä auton leveydellä, ja peilit siksi lähempänä koria. En luimistaisi missään tilanteissa vaikka liikkuisvatkin  ;)

Vähän pedantilta kokneelta käyttäjältä voi tulla hyviäkin vinkkejä tuo kokoluokan autosta, varsinki jos muunkokosista löytää vertailupintaa. Video vaatii jatko-osan piirongin puolelta  Thumb

vesakaartti:
@885k Kiitos asiallisesta kommentistasi. Loppuvideon lisävarustelistauks esta näkyy, että asunto-osan puolellekin on tullut aika monta rastia, mutta ne on sen tyyppisiä juttuja mitä aika monessa muussa autossakin on. Pitääksemme ton viideon edes jotenkin siedettävän lyhyenä jätettiin tarkoituksella asuinosa esittelemättä.
Jos mulla olis pinkka kunnossa olisin itekkin rastinut alustaan lisää varusteita. Mutta ehkä joskus seuraavassa elämässä  :D

88k5:
Peltikuoriaisen asunto-osan esittely voisi olla sikäli opettavainen, että se voisi rutata jotain olettamuksia/luuloja ja tuoda sen näppäryyksiä. Sellaisen valinnut on usein valintaansa päätynyt ehkä 'styroksikopeista' saaduin kokemuksin.
Mutta myös puutteita ei tarvitsisi peitelläkään.. tietty korostaen sopivasti hyviä puolia, että positiivinen kuva jää.

Monesti näissä esittely videoissa saisi olla huomioita karavaanareiden koon vaikutuksesta tilojen toimivuuteen hänellä vs toisella - meitä on pitkiä, pätkiä kuten paksuja, hoikkia ja kaikkea noiden väliltä. Pienessä tilassa merkityksellistä  8)

Retkuilija:

--- Lainaus käyttäjältä: 88k5 - 16.12.2021     kello on 09:58 ---Peltikuoriaisen asunto-osan esittely voisi olla sikäli opettavainen ...

--- Lainaus päättyy ---
Katellaan, jospa vaikka Vesan kanssa saataisiin joskus tehtyä sitten siitäkin puolesta jonkunlainen video.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View