Forum > Retkeilyautot

Karmann Dexter Ford

(1/7) > >>

tnj:
Joo oon hieronut tuommoisesta kauppaa ja nyt selvis,että siinä on kaasu truma ja 1 11kg pullo,onkoha huno idea ostaa tuo.Saako petin alla kuljettaa toista pulloa,vaihtoha on tuollain aikaa vievä,kun se kaasu yleensä loppuu yöllö.

armas ujomieli:
Ajankohtaan nähden sinulla ilmeisesti talvikäyttöä niin silloin en ostaisi.

Aakku:
Uteliaisuuttani vilkaisin...

Joissakin on Eber ilmalämmitys, tai "polttoainekäyttöine n" Truma.
Onko silloin kaasuriippuvainen?

tnj:

--- Lainaus käyttäjältä: Aakku - 27.11.2021     kello on 10:03 ---Uteliaisuuttani vilkaisin...

Joissakin on Eber ilmalämmitys, tai "polttoainekäyttöine n" Truma.
Onko silloin kaasuriippuvainen?

--- Lainaus päättyy ---
No tässä on kaasutruma ilman sähkövastusta,talvella ei ole paljon yöpymisiä eli pääasiassa kevät,kesä syksy ja tartteehan sitä lämpöä suomen suvessakin,siksi mietityttää.

porakone:
Jos meinaa reissata lämpimimmän sesongin ulkopuolella niin ehdottomasti kaksi pulloa mukaan. Jos ei mahdu kaasukaappiin niin tavaratilaan sitten mutta kuitenkin. Paljon naureskellaan yökaasusta kun joutuu lähtemään pullonvaihtohommiin aamuyöstä, mutta nauru on aika kaukana jos ei sitten ole mitä vaihtaa. Toki ennakoimalla tuonkin voi välttää, mutta on siinä sitten stressiä ja miettimistä kun Syyskuun lopulla olet lähdössä viikonloppupuskaan ja kaasupullossa on kolme varttia jäljellä. Riittääkö se, hukkaanko ne kolme varttia ja käyn vaihtamassa sen täyteen pulloon.

Lämpimällä kaudella pärjää toki hyvin yhdelläkin kunhan hommaa mieleisensä 'kaasumittarisysteem in' että tietää vaihtaa pullon ajoissa. Meillä taisi yksi pullo riittää kesäkaudella pari kuukautta kun olimme joka viikonloppu reissussa ja kaasua meni vain hellaan, jääkaappiin ja veden lämmittämiseen. Pitkän linjan karavaanarit pärjäävät pullolla varmaan koko kesänkin.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View