Tekniikkakeskustelut > Etuteltat ja markiisit

Standby etuteltta

(1/4) > >>

Nurmis:
Oisko kellään suositusta minkä merkkisen teltan kannattaisi hankkia? Ens kesänä aattelin viedä kausipaikalle kun ei täällä lähiössä viitsi vaunua pihassa makuuttaa kaikkien arjen sankareiden ja vandaalien ihmeteltävänä.

Tärkeää olisi että teltta pysyisi pystyssä jos alkaa naapurit tai rouva ärsyttää ja haluaa lähteä välillä muualle. Onko Svenska Tält ainoa joka näitä valmistaa? Näyttää olevan hinnat kovin suolaisia, ei viitsi montaa tonnia rahaa upottaa. Kyseessä pieni vaunu Hobby 460. Jos jollain tiedossa käytettynä, kaikki info kelpaa.

pamaus:

DWT tekee samanlaisia standby malleja, malli taisi olla Favorit


Tässä voisi olla sinulle sopiva käytetty.

https://www.tori.fi/varsinais-suomi/Svenska_Talt_Standby_3000_etuteltta_89942910.htm?ca=18&w=3

tsahkali:
Suolaisissa hinnoissa näkyy olevan!   :o
Joku on varmasti rakentanut kehyksen, jolla tavallinen teltta jää pystyyn, kun vaunu lähtee.

Laaga:
Täytyy kyllä sanoa jotta tuo Svenska teltan StandBy on kyllä hintansa arvoinen, niitä näkee toista kymmentä vuotta vanhoja ja ikää ei arvais ellei kysy teltan omistajalta. Vaunun liitäntäkin on helpoin kaikista muista vastaavista ja pois lähteminenkin sujuu kuin heinänteko.
Siis jos hakee pitkäikäistä etutelttaa kannattaa laatuun sijoittaa sama myös a- ja universaaleissa Isabella niissä ehdoton ykkönen.

Nurmis:

--- Lainaus käyttäjältä: pamaus - 23.10.2021     kello on 13:07 ---DWT tekee samanlaisia standby malleja, malli taisi olla Favorit


Tässä voisi olla sinulle sopiva käytetty.

https://www.tori.fi/varsinais-suomi/Svenska_Talt_Standby_3000_etuteltta_89942910.htm?ca=18&w=3

--- Lainaus päättyy ---

Kiitos!
Varattuna oli, jos ei ostaja osta, haen pois. Mistä sen tietää mikä sopii mihkäki vaunuun? Tuo teltta ollut Cabby 620 ja mulla tosiaan se Hobby 460. Tähän mennes liikkunu aina ja markiisi ainoastaan ollut käytössä. Uutta asiaa mulle täysin.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View