rekisteriseloste

Tiedote rekisteröitymisestä

Jos et ole saanut vahvistusviestiä rekisteröitymisestä si, tarkista roskapostikansiosi. Tämä erityisesti hotmail ja gmail sähköpostin käyttäjille.

Kirjoittaja Aihe: Ensimmäistä vaunua hommaamassa.  (Luettu 6333 kertaa)

*****
  • Karavaanari
  • Aiheen aloittaja
  • Viimeksi paikalla:22.06.2022 kello on 19:55
Vs: Ensimmäistä vaunua hommaamassa.
« Vastaus #30 : 16.10.2021 kello on 07:02 »
Asetit kriteereiksi kerrossänky ja parivuode. Talviasuttava. Hintaluokka alle 20000 euroa. Esittämäsi Hobby ei ihan noita vaatimuksia täytä. Tuolla pärjää varsin mainiosti, mutta pidemmän päälle haluat oikeasti talvilämpimän vaunun, jossa ei tarvitse askarrella vuoteita pöytäryhmästä. Yleisesti nestekiertoista lämmitystä pidetään jonkinlaisena talvivaunun perusasiana. Sillä Trumaticilla pärjää, mutta joskus talvella olisi kiva nauttia lämpimistä varpaista. Pidemmän päälle ihmisille tulee tarve kiinteille sängyille jokaiselle perheen jäsenelle. Se sängyn kasailu joka ilta ja aamu ei pidemmän päälle ole erityisen innostavaa. Mutta jos vaunussa on paksummat eristeet, Alde-lämmitin ja makuupaikat kuudelle, niin budjetti ylittyy. Samalla vaunu kasvaa ja tarvitsee isomman vetoauton. Tällainen kierre näiden kanssa on vastassa. Ja sitten taas kun lapset ei enää lähde mukaan, niin kierre on vaihtaa pienempään kunnes taas lapsen lapset alkaa tulla mukaan.

Budjettiin löytyikin lisää rahaa😁😁  kyseisen vaunun pohja olisi täydellinen.
Lapset nukkuu erillis sängyissä ja vanhemmat sohvan yläpuolelta , katosta vedettävässä sängyssä.  Sitten kun lapset ei lähde mukaan niin erillissängyn saa yhteen ja tuleekin parisänky . Näppärää 👍😥
Ja vaunussa on kyllä lattialämmitys ei varpaat palele.
Kabe vaunuja katsellut mutta pohjat ei oikein iske

 

Sivustoa katsottu kertaa

Ubuntu, täysiverinen käyttöjärjestelmä.

karavaanari.org powered by Debian Linux