Forum > Matkailuvaunut

Ensimmäistä vaunua hommaamassa.

(1/7) > >>

Pekka80:
Moi. Ensimmäistä asuntovaunua ajatellut. Pari kyssäriä.
Miten kesällä kun vaunu välillä pihassa odottaa reissuja tarvitseeko sen saada sähköä kun ei ole siis sen kummemmin käytössä. Talvella olisi tarkoitus pitää vaunu Messilässä talvipaikalla. Silloin tietysti piuhan päässä.  Mitä täytyy vaunussa ottaa huomioon että säilyy hyvänä kesät talvet. Jos puhutaan lämmityksestä.
Vaunun budjetti tulee olemaan Max ,20.000 euroa. 4 henkilölle. Parisänky ja kerros sänky.
Kyselempä lisää sitten ketjussa aikanaan. Kiitos paljon.

tsahkali:

--- Lainaus käyttäjältä: Pekka80 -  6.10.2021     kello on 09:53 --- Mitä täytyy vaunussa ottaa huomioon että säilyy hyvänä kesät talvet. Jos puhutaan lämmityksestä.

--- Lainaus päättyy ---

-Tarkistat riittävän usein, ettei missään saumoissa ole vuotoja.
-Pyrit pitämään aina lämmöt hieman ulkoilmaa lämpimämpänä tai puhallat sisään hetken lämpöä joka päivä, jotta ilma vaihtuu.

jamseil:

--- Lainaus käyttäjältä: Pekka80 -  6.10.2021     kello on 09:53 ---Miten kesällä kun vaunu välillä pihassa odottaa reissuja tarvitseeko sen saada sähköä kun ei ole siis sen kummemmin käytössä.

--- Lainaus päättyy ---
Ei ole tarvetta sähkölle kesällä eikä talvella seisonnan aikana. Oletuksena että pääkytkin sammuttaa kaiken kulutuksen. Yleensä näin on, jos ei ole lisätty omia kytkentöjä ennen pääkytkintä. Tuo on helppo varmistaa yleismittarilla.

tsahkali:

--- Lainaus käyttäjältä: jamseil -  6.10.2021     kello on 11:30 ---Ei ole tarvetta sähkölle  talvella seisonnan aikana.

--- Lainaus päättyy ---

Jos sähköä ei ole, on muulla tavoin taattava riitävä ilmanvaihto ja kuivana pysyminen.

Pekka80:
Talvella ainakin sähkö piisaa Messilässä 👍👍

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View