Tekniikkakeskustelut > Kylpyhuone ja WC

Thetford C263 S

(1/1)

seppoko:
Tietääkö kukaan, miten otsikon mukainen wessa purkautuu? Tai mistä löytyy kuva? Löysin osakuvan, mutta kun suurennan, niin menee suttuiseksi enkä ymmärrä, miten pääsen käsiksi kasetin avausmekanismiin. Siis kasetti on OK. Mutta käsikahvan mekanismi rutisee. Sekä kahvan sisältä näkyvästä kolosta pilkistää jotain, mikä ei mielestäni kuulu ainakaan tuolla tavoin sinne sekä estää kahvan liikkumisen koko matkan.

Pate:
https://www.thetford-europe.com/gb/products/toilets/cassette-toilets/c263-s-plastic-bowl
Tuolta voi ladata varaosa listan joka näkyy melko selvästi. (Spare part list C260.pdf)

seppoko:
Kiitos. Tuon minä löysin ja ladattuani PDF:n, niin saan paremmin selvää kuvista. Mutta tuo ei vielä kerro mulle, miten istuinmalja, 4, irtoaa. Sen jälkeen, toivon mukaan, näkisin, mikä siellä on vikana.

vaanari61:

--- Lainaus käyttäjältä: seppoko - 21.09.2021     kello on 16:48 ---Kiitos. Tuon minä löysin ja ladattuani PDF:n, niin saan paremmin selvää kuvista. Mutta tuo ei vielä kerro mulle, miten istuinmalja, 4, irtoaa. Sen jälkeen, toivon mukaan, näkisin, mikä siellä on vikana.

--- Lainaus päättyy ---

Alakautta osat 11 ja 12 irroittaen . . .   Näin tapahtuu ainakin meitsin 200 mallissa . . . Ja totennäkösesti tuossakin...

arska100:

--- Lainaus käyttäjältä: vaanari61 - 21.09.2021     kello on 18:10 ---Alakautta osat 11 ja 12 irroittaen . . .   Näin tapahtuu ainakin meitsin 200 mallissa . . . Ja totennäkösesti tuossakin...

--- Lainaus päättyy ---
Sieltä juuri. Keväällä purin just sieltä kautta.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View