Tekniikkakeskustelut > Sekalaiset

Mistä Hobbyn oven pimennysverho ?

(1/2) > >>

ewj:
Olisikohan täällä tietäjiä, mistä voisi löytää pimennysverhon Hobby T500:n oveen ? Lienee sellainen haitarimallinen. Asiallisille auttajille / tietäjille suuri kiitos etukäteen .

Haapaniemen Paroni:
Kysyppä Caravan liikkeestä.

0yxxy0:
https://www.google.com/search?q=hobby+huolto&oq=hobby+huolto&aqs=chrome..69i57j46i175i199i512j0i22i30l3.8413j1j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8 tuolta jos lähimmän löytää ja kyllähän se posti kulkee ja kustikin polkee.

88k5:
Minusta lähtökohtaisesti huono neuvo "kysy karavaanihuoltofirm oista" - ikäänkuin täältä ei saisi kysyä  Thumbd
Varmasti kysyjä tietää tuollaisen vaihtoehdon olemassa olon. Parempi vastaus olis tuolla saralla ollut antaa se firman nimi, jonka tietää tuon toteuttavan, jopa tehneen


--- Lainaus käyttäjältä: ewj - 16.09.2021     kello on 14:47 ---Olisikohan täällä tietäjiä, mistä voisi löytää pimennysverhon Hobby T500:n oveen ? Lienee sellainen haitarimallinen. Asiallisille auttajille / tietäjille suuri kiitos etukäteen .

--- Lainaus päättyy ---
Tiedätkö/oletko nähnyt, että sellainen on siihen ollut optiona? Eli siihen kuuluu..
Vai onko enempi kysymys; onkohan tuohon asennettavissa..

Tartun enempi tähän jälkimmäiseen (ja epäilen että ei edes kuulu olevan)- minusta teknisesti näyttää haastavalta toteuttaa laskosmallia. Ikkuna on niin pitkä ja kapea, että pystysuuntaisena sitä laskosta kannatteleva ja vetävä käyttölista pituus on niin pieni verrattuna laskospituudesta tulevaan massaan. Liitos ja lähimmät laskokset joutuvat liian koville, että ei käytössä kestäisi. Ainoastaan 2 osaisena (ylhäältä ja alhaalta tulevat) kestäisi, mutta on jo epäkäytännöllisempi . Vaakasuuntaisen (1 osainen) ongelma olisi enempi toimivuus; käyttölista taipuu ja ongelma pysyä suorana (rakoa ylhäällä tai alhaalla).
Mulla Fränkissä n. 15cm levyinen ikkuna, n. puolet oven korkeudesta. Laskos nostetaan alareunasta ylös, ja voi jättää osin aukikin. Sieltä sisämuovin ja ikkunan välistä liukuu.
Siten vielä asentaminen edellyttäisi koko oven sisäosan purkua..

Jos pimentämisen tarve johtuu ulkoa sisälle näkemisestä, niin tummennuskalvo on halpa ratkaisu. Laitoin veneen pitkiin viiruikkunoihin (vaakamalli) sekä käyntiliukuoveen (puolet ikkunaa). Pimeällä ei näe sisään vaikka valot päällä, mutta auringon noustessa pimentää hyvin. Päivän valolla näkee kuitenkin hyvin ulos, sisään ei niinkään.

E: vielä uusi silmäys kuvaan. Ikkuna ja ikkunasmyygit on sen muotoiset (kaareva ja leveämpi keskeltä) ettei tasaleveää taida sisuksiin edes voida istuttaa. Väittäisin, että ei saatavilla laskos/liukumallia. Eli tummennus hyvä vaihtoehto - halpakin jos ite tekee. Rulla biltemasta kympillä..

ewj:
Tarkennan hieman. Olen nähnyt sen kuuluvan sinne. Ikkunasyvennyksessä on suorakaiteen malliset muovikiskot reunoilla ja 2-osainen laskostettava verho pitäisi olla. terv. alkup. kysyjä

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View