Tekniikkakeskustelut > Kalusteet ja sisustus

Istuinryhmä sängyksi

(1/8) > >>

Irene75:Täysin aloittelevana karavaanareina ostimme Kaben Briliant xl ks joka myytiin meille liikkeestä neljän hengen vaununa. Takaosassa on parivuode, ja etuosan istuinryhmä olisi tarkoitus muuntua vuoteeksi. Mutta kun yritimme sovittaa pöytälevyn paikoilleen, pitkittäin se on liian leveä ja poikittain kapea. Ei sovi sitten mitenkään päin. Voisiko joku ystävällinen vastata ja  selittää missä menee vikaan.

Raksaus:
Tuntematta Kabeja sen paremmin, niin ensimmäisenä tulisi mieleen, että joku edellinen omistaja olisi vaijtanut ei kokoisen pöydän alkuperäisen tilalle.

Irene75:
Sitä on mietitty myös, et oisko väärä pöytä. Mutta sitten kun googlailee samaa vaunumallia niin löytyy myynti-ilmoituksia joissa kyseinen pöytä myös näkyy niissä vaunuissa. Kertakaikkiaan ihmeellistä.

vaanari61:
https://www.kabe.se/fi/ohjekirjat/

Paljon tietoa, löytynee myös tuohon ongelmaan jonkinmoinen selitys.

Kun et kertonut vedettävän ikää niin ei voi tarkemmin esille tietoa kaivaa, koeta onnea jos löytäisit kun tiät minkäikäiselle tietoa tarvihet.

Irene75:
Kiitos. Vuosimalli on siis 2004, ja ohjekirjassa näkyy olevan just niin että pöytälevyn sinne laitetaan alle. Tosin Briliant xl ks (ks=King size) mallia ei löydy siitä ohjekirjasta. Se on leveämpi vaunu, niin olen käsittänyt. Ehkä on sitten vääränkokoinen pöytä vaan.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View