Forum > Karavaanarin olohuone

Mikäs riivaa?

(1/8) > >>

-------:
Huomannut oon, että joillakin tapana tulla ja lähtee leirintäalueelta niin että pöly seuraa perässä. Ajetaan vauhdikkaasti, kertooko tämä epävarmuudesta? Miellyttävän näköistä on rauhalliset liikehdinnät yhdistelmällä, matkailuautolla alueella.. taasen tiellä ollaan Teittentukko. Ärsyttävää on alueella pössytellään että olet koko köörillä passiivitupakoitsik a. Tupakoitsijakaan ei ymmärrä kuinka paskalle mahorkkansa haisee, se haisee pahemmalle kuin ihimis läjä. Sanomaankaan ei voisi mennä, kun herne on syvällä vaikka miten vääntäisit asiallisesti. Nytkin tuosta yks vanhapieru lähti kaikkien savumerkkien kera.. Toki ymmärrän että toisia ärsyttää lasten äänet,koirien haukut, kissojen vingunnat, mutta nämäkin on pienempi paha kuin savumerkit. Kyllä olis itse kullakin peiliin katsomisen kiitos ja anteeksi!

mjo33400:
Aloittaisin sen peiliin katsomisen omasta peilistä.

Alan:
Käytän lähinnä SFC-alueita, ellen ole puskassa tai tutuilla. Oudolta kuulostaa.

Ulkona saa tupakoida. Joskus haistaa tuoksun. Eipä haittaa. Jos nyt joku niin saastaiset vesituhkakupit joskus jossakin. Ne haisee.

Mylly-Mäkelässä Padasjoella olin viikonlopun. Ei sitten mitään valittamista. Alkuasukkaat ja isännät hyvin ystävällisiä. Vanhemmat kattoi lastensa perään, toisin kuin yleensä esim. Jyväskylässä kaupungilla ja kaupoissa. Joku vieras oli vähän äänekäs, vaan sekin päivällä. Sitä tulee ihmisen sietää vähän elämisen ääniä tai vaihtaa kulkine erämaamökkiin.

Ossi66:
Tuo sauhuttelu on niin suhteellista.
Viimeviikolla vaunun taakse leiriytyi perhe, jossa isäntä oli ketjupolttaja ja valitettavasti tuuli oli meidän suuntaan. Kun ilmat on tällaiset ja kaikki mahdolliset luukut auki, haju voi olla naapurissa todella haittaava.
Mutta kun polttaa oman katoksensa alla, eipä siitä voi mennä sanomaan kotirauhaa häiritsemättä.
Tuohon pölyämiseen auttaa alueen nopeusrajoitukset ja niiden noudattamiseen voi puuttua. Ja jos se ei riitä, isäntien pitänee ottaa suolasäkki kainaloon. 😉

armas ujomieli:
No menkääpä pojat puskiin välillä paljon lepposampia ihmisiä ja uusia tuttuja tulee joka vkl ainakin mulle ;D

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View