Tekniikkakeskustelut > Vetoautot

Autonakun ylläpitovaraaminen

<< < (2/9) > >>

lahelju:
Tuo kiinteä Defan (tai Kalixin) laturi on paras ja huolettomin laturi pitemmän päälle. Lataus on aina käynnissä, kun auto lämpenee eikä sitä tarvitse muistella tai kiinnitellä irtolatureita. C-Tekin laturissa on sellainen virtajohto (ainakin minulla), mikä ei kestä pakkasta, jos sitä taivuttelee. Jos sen saa matkustamoon kiinni ja johdot siten, etteivät ne liiku tärinässä, niin miksei sitten sekin käy.

tsahkali:

--- Lainaus käyttäjältä: Aakku - 15.07.2021     kello on 14:19 ---Saako muuten konehuoneessa olla Schuko pistorasiaa...?

--- Lainaus päättyy ---

Johto tulee sisään ohjaamoon...

Aakku:

--- Lainaus käyttäjältä: tsahkali - 15.07.2021     kello on 17:11 ---Johto tulee sisään ohjaamoon...

--- Lainaus päättyy ---
Ok, mutta Ctec tavallisella kumijohdollako on konehuoneen puolella...?

Minusta se Ctec pitäisi olla myös ohjaamossa, josta ainoastaan latausvirta syötetään akkuun. Joissain tapauksissa tupsyn kauttakin.

kimi:

--- Lainaus käyttäjältä: lahelju - 15.07.2021     kello on 14:36 ---Tuo kiinteä Defan (tai Kalixin) laturi on paras ja huolettomin laturi pitemmän päälle. Lataus on aina käynnissä, kun auto lämpenee eikä sitä tarvitse muistella tai kiinnitellä irtolatureita. C-Tekin laturissa on sellainen virtajohto (ainakin minulla), mikä ei kestä pakkasta, jos sitä taivuttelee. Jos sen saa matkustamoon kiinni ja johdot siten, etteivät ne liiku tärinässä, niin miksei sitten sekin käy.

--- Lainaus päättyy ---

Tässä tapauksessa autossa on polttoainekäyttöine n lisälämmitin. Ainoastaan lataukseen tulisi tuo kytkentä jos ymmärsin aloittajan viestin oikein. Kuitenkin kiinteä asennus ja Defan ta Calixin liittimellä on paras tapa toteuttaa ja voihan siihen myös listä lohkolämmittimen ja sisätilalämmittimen jos haluaa, vaikka myöhemmin.

latushka83:
Ääni täältä myöskin tuolle defan laturille. Ei ehkä se halvin ratkaisu mutta todella toimiva. Itellä tuollainen niin ei ole talvella tarvinu kertaakaan pelätä että akusta loppuisi potku kun ajomatkat usein lyhyitä.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View