rekisteriseloste

Tiedote rekisteröitymisestä

Jos et ole saanut vahvistusviestiä rekisteröitymisestä si, tarkista roskapostikansiosi. Tämä erityisesti hotmail ja gmail sähköpostin käyttäjille.

Kirjoittaja Aihe: Etsin jotakuta toteuttamaan hankettani  (Luettu 868 kertaa)

*****
  • Kaikkien Kaveri
  • Aiheen aloittaja
  • Viimeksi paikalla:14.06.2022 kello on 12:36
  • Gnothi seauton - Monaco Rambler Vacatione
Etsin jotakuta toteuttamaan hankettani
« : 29.06.2021 kello on 23:15 »
Tervehdys, tarvitsen apua tiedon ja toteuttamisen muodossa, tarkoituksena saada erilaiset haluamani laitteet hankituiksi ja toimimaan asentamisten jälkeen uudessa Weinsberg Meteor (vm 2002) asuntoautossani.

Kun hyymerini takarengas posahti kumipäreiksi, niin aloin miettiä ihan vain itelleni tiliavaa alkoviautoa, jonka kaikki elektroniikka olisi suunnilleen toiveitteni ja tarpeitteni mukaisesti tehty. Jo valmiina olevat eivät olisi pääasia, vaan se, että mitä sitten missäkin tarvitsen, niin osaisin niitä käyttää oikein ja miettimättä kovin kauaa kutakin erikseen.

Jos joku rakentelisi autooni eri laitteille virrat, kiinnitykset ym. viritykset, niin minä tietenkin lystin kustannusten lisäksi tarvitsen myös peruskäyttöhjeet.

Luin tuon 17 sivullisen karavaanarin elektroniikka - aiheen ketjun, ja totesin suuren osan kirjoituksista sivuavan minunkin nykytilanetta. Jos te elektroniikasta tietävät vähän vilkaisette ko. ketjua, niin ehkäpä selviää vähän enemmän.

Ken tuntee alaa, ja on halukas toteuttamiseen niin yst. ottaa yhteyttä yv. Tai tietää tuntee sellaisen ja voi minulle suositella.

Haluan siis esim katsella telkkua, videoita, kuunnella musaa ja yhteyden nettiin tietty. Soittelisin, lähettäisin ja ottaisin kuvia, ehkä jopa editoidakin.

Tärkeää olisi jotenkin välttyä johtotippaleiviltä ja kaikki onoffit ym saisivat olla liki toisiaan. Eräänlainen viihde-hyötykeskus. Sellainen pitäisi saada, vaan asiantuntija-apua tarvitsen paljon ...

Kiitos etukäteen kommenteista !


 

Sivustoa katsottu kertaa

Ubuntu, täysiverinen käyttöjärjestelmä.

karavaanari.org powered by Debian Linux