Tekniikkakeskustelut > Karavaanarin tietotekniikka

safarin käyttö

(1/2) > >>

kimi:
Tapanani on selata nettiä ja keskusteluja avaamalla useita välilehtiä. Nyt opettelen käyttämään MacBookia ja selaimena Safari. En ole keksinyt miten vahingossa suljetun välilehden saa avattua uudestaan, onnistuuko edes?

posilo:
Osin vaikea vastata kun itellä ei MACciä tai Safaria, mutta kokemusperäisesti olettaen toimivan kuten kaikki selaimet. No Problem: Syötä se vahingossa suljettu nettiosoite uudelleen selaimeen. :P

posilo:
Myös selaimen historiasta löytyy osoitteet, joihin olet ollut yhteydessä.

Makedos:

--- Lainaus käyttäjältä: kimi - 24.06.2021     kello on 18:20 ---Tapanani on selata nettiä ja keskusteluja avaamalla useita välilehtiä. Nyt opettelen käyttämään MacBookia ja selaimena Safari. En ole keksinyt miten vahingossa suljetun välilehden saa avattua uudestaan, onnistuuko edes?

--- Lainaus päättyy ---

Tuolta löytyy

kimi:

--- Lainaus käyttäjältä: posilo - 24.06.2021     kello on 18:29 ---Osin vaikea vastata kun itellä ei MACciä tai Safaria, mutta kokemusperäisesti olettaen toimivan kuten kaikki selaimet. No Problem: Syötä se vahingossa suljettu nettiosoite uudelleen selaimeen. :P

--- Lainaus päättyy ---
Jonkun vahingossa suljetun sivun uudelleenavaaminen ei ole ongelma. Ongelma tulee siinä kun esim. jätän vastaamisen kesken tällä sivulla ja vahingossa suljen välilehden, avaamalla sen uudestaan pystyn jatkamaan vastausta aloittamatta alusta.


--- Lainaus käyttäjältä: Makedos - 24.06.2021     kello on 19:10 ---Tuolta löytyy

--- Lainaus päättyy ---
Kiitos.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View