Tekniikkakeskustelut > Ilmastointi

Pieni vesivuoto Electrolux Blizard.

(1/4) > >>

JariL:
Tämä on ruvennut hiukkasen sateella vuotamaan sisälle,sisäyksikön oikeesta etureunasta tiputtaa.Onkohan tuon ulkoyksikön alla kaukalo jossa on poistoreikä tms?Nyt on niin karsee keli ettei viitsi mennä tutkimaan.

vaanari61:
Tiivisteestä vuotaa ?  Ota sisäpuolelta muovikehys irti niin pääset tarkastamaan ulkoyksikön ruuvien tiukkuuden.

Jos ruuvit momentissaan ?  (Momentti löytyy asennusohjeista ja asennusohjeet googlaamalla netistä )Ja tarkistuksen jälkeen vuotaa edelleen . . .  On syytä irroittaa ulkoyksikkö ja tarkastaa tiivisteen kunto.

Syy vuotoon voi olla huonosti tehty asennus, jätetty reunatuenta joko kokonaan tekemättä tai tehty huolimattomasti.  Tai roska tiivisteen välissä.

Tutkimalla selviee . . .

JariL:
Sisäyksikön kannen irroitin ja kiristin ruuvit tiukemmalle,mutta ei auttanut.Käsittääks eni tuo on asennettu vuonna -96 ja mulla ollut pari vuotta ja ei ennen ole vuotanut.

Kumisimo:
Olisiko mahdollista että  vuotokohta muualla ja valuu sitten aukon reunasta sisälle kun laitteen painon takia katto hieman notkollaan.

JariL:
En oikeen jaksa uskoa.Tossa katolla käväisin katsomassa miten toi koppa on kiinni ja jos ilmat sallii niin huomenna katsois sinne sisälle.Voishan tuon esim alareunastaan tiivistenauhalla ja sikaflexillä kiinnittää kattoon,ei ainakaan siltä näyttänyt ettei tuo tuolta harmaan alaosan alapuolelta ime ilmaa,joten jos kiinnittäisi tuohon ilmaritilöiden korkeudelle.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View